Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ki az a h.lye, aki okosórára...

Ki az a h.lye, aki okosórára költ?

Figyelt kérdés
Sajnos én is ilyen hülye voltam, felültem a "jónak tűnő" ajánlatra. Honor magic watch 2-ről van szó. Amúgy kb 80000-be került volna, de én 50000-ért vettem pár hónapja, de előtte soha nem volt használt. A lépésszámláló már mikor még ki sem keltem az ágyból (éjjel sem), már 27-et mutat... Alvásmérés sem pontos, ha éjjel felébredek és forgolódok 50 percet, simán alvásnak veszi... Van benne olyan, hogy figyeli, egy nap hányszor állok föl. Óránként kelek egyszer, nekem van, hogy 1 órán belül ketszer, mutatja, máskor b.szik rá, hogy felálltam. Pulzusmérése, stresszintmérése is egy vicc, mondanom sem kell. Egyik pillanatban 70-et ver a szívem, másikban 128-at... Szerintem ezt megérezném amúgy. Holt nyugodt vagyok, azt mondja magas a stres szintem. Persze ha nagyon ideges vagyok, szerinte akkor vagyok nyugodt. Ebből kifolyólag gondolom, a veroxigén-szintmérés is csak kiír valamit. Amira egyedül jó, pontosan mutatja az időt, van benne iránytű, megjönnek rá az értesítések, meg lehet vele telefonálni. Bár az időt is csak akkor mutatja pontosan, ha rendszeresen bluetooth-kapcsolatban van a telefonnal, ha egy napig nincs, máris késik 10 mp-t... Szóval abszolute nem éri meg ilyenre költeni, felesleges. Kidobsz egy csomó pénzt egy iránytűre konkrétan. Mert az időt a telefonod is mutatja, telefonálni is tudsz vele és az ertesítéseid is kiírja. Viszont nem merül gyorsabban az állandó bluetooth-kapcsolat miatt.

2022. jún. 24. 14:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Latom valakinek nem esett le. Azokra gondolatam, akik büszkén hordják, meg elment az eszük azért, mert Apple watch van a csuklójukon.
2022. jún. 24. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
Bocs, nem vagyok gondolatolvasó.
2022. jún. 24. 14:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Hat de ilyen Honortol mit varsz. Noname
2022. jún. 24. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:54

Szerintem te sem érted, hogy mit szeretnél kérdezni.

A kérdés arról szól hogy ki vesz okosórát. Erre még talán tudnék is válaszolni.

Utána a kérdés leírása arról szól hogy te milyen szar okosórát vettél. Ezzel nem tudok mit csinálni, ki mondta, hogy azt vedd?

Majd most kiderül hogy igazából az érdekel, hogy aki Apple Watch-ot vesz, az miért azt veszi?

Fussunk már neki ennek még egyszer, hogy akkor most mire is vagy kíváncsi, azon túl, hogy jöttél kiírni magadból a frusztrációdat?

2022. jún. 24. 15:04
 15/21 anonim ***** válasza:
26%
Teljesen felesleges eszköz, tipikus suttyókapitalista találmány. Nagyon drága, nagyon szét volt reklámozva anno, funkcionális haszna igazából nincs mert úgysem fogsz olyat csinálni rajta amit amúgy nem a telefonodon csinálnál de mégis veszik mert... mert venni, vásárolni, fogyasztani és költekezni kell, nem tudom miért, mert ez adja meg az élet értelmét manapság.
2022. jún. 24. 15:08
 16/21 anonim válasza:
52%

Én majd nemsoká veszek applet watchot mert már régi vágyam

26/n

Szilvi

2022. jún. 24. 15:09
 17/21 Salx Narval ***** válasza:
Ha ennyi pénzt adtam volna érte lehet, hogy bosszantana engem is. Mindig tetszettek a sötét számlapos órák, örültem amikor kaptam egyet az internet szolgáltatómtól de mivel én sem szeretem folyton töltögetni és a lányomat sem érdekelte így bekerült a szekrénybe a többi ne túl hasznos de működő holmi közé.:D
2022. jún. 24. 15:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem csak uzenet ertesitesek miatt kell meg h lassam ha hivnak. Illetve azzal valtogatom a zenet. Sokszor nincs a zsebembe a telo. Meloba ossszeb.aszom, edzesen zavar a zsebbe. Ezekhez meg nem kell draga cucc. Sza.ok en ra mennyi a pulzosom, hanyat lepek meg ilyen f.szsagok 😀
2022. jún. 24. 15:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Hogy megóvjalak a küövetkező csalódástól, mert burkolt átverés:

A vízzel szembeni ellenálló képesség mértéke, azaz a védettség foka annál magasabb, minél nagyobb számérték található a jelölésben. (azonos ISO szabványon belül, azonos mértékegység használata esetén). A szám azonban egyáltalán nem a megengedett merülési mélységre utal. Sajnos néha félreértik ezeket a jelöléseket, és azt gondolják, hogy pl. egy 30M jelzésű karóra 30 méter mélységig használható a vízben. Ez azonban tévedés. A jelölés annyit jelent, hogy ezt a modellt a vízállósági szabványban foglaltak szerint bevizsgálták, és az óra a 30M jelölésre vonatkozó feltételeket teljesítette. Az ilyen minősítéssel rendelkező karórák azonban víz alatt egyáltalán nem - tehát még csak fél méter mélységben sem használhatók, mivel csak egy Alacsony színtű víz elleni védelemmel rendelkeznek, ami csupán a fröccsenő víz illetve eső ellen nyújt biztonságot.

Ennyit a vízállóságról, kerüld el a "víz"órákat...

2022. jún. 24. 15:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezért vettem tizedannyiért mint te.ok iránytűt nem tud de arra mi szükség van?az okostelóm tudja ha kell.
2022. jún. 24. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!