Ki az a h.lye, aki okosórára költ?
Figyelt kérdés
Sajnos én is ilyen hülye voltam, felültem a "jónak tűnő" ajánlatra. Honor magic watch 2-ről van szó. Amúgy kb 80000-be került volna, de én 50000-ért vettem pár hónapja, de előtte soha nem volt használt. A lépésszámláló már mikor még ki sem keltem az ágyból (éjjel sem), már 27-et mutat... Alvásmérés sem pontos, ha éjjel felébredek és forgolódok 50 percet, simán alvásnak veszi... Van benne olyan, hogy figyeli, egy nap hányszor állok föl. Óránként kelek egyszer, nekem van, hogy 1 órán belül ketszer, mutatja, máskor b.szik rá, hogy felálltam. Pulzusmérése, stresszintmérése is egy vicc, mondanom sem kell. Egyik pillanatban 70-et ver a szívem, másikban 128-at... Szerintem ezt megérezném amúgy. Holt nyugodt vagyok, azt mondja magas a stres szintem. Persze ha nagyon ideges vagyok, szerinte akkor vagyok nyugodt. Ebből kifolyólag gondolom, a veroxigén-szintmérés is csak kiír valamit. Amira egyedül jó, pontosan mutatja az időt, van benne iránytű, megjönnek rá az értesítések, meg lehet vele telefonálni. Bár az időt is csak akkor mutatja pontosan, ha rendszeresen bluetooth-kapcsolatban van a telefonnal, ha egy napig nincs, máris késik 10 mp-t... Szóval abszolute nem éri meg ilyenre költeni, felesleges. Kidobsz egy csomó pénzt egy iránytűre konkrétan. Mert az időt a telefonod is mutatja, telefonálni is tudsz vele és az ertesítéseid is kiírja. Viszont nem merül gyorsabban az állandó bluetooth-kapcsolat miatt.2022. jún. 24. 14:06
1/21 anonim válasza:
Elég erős pebkac szagot érzek..
2/21 A kérdező kommentje:
Meg annyi, hogy a kalória-égetés sem pontos persze. Csak kiad valamilyen értéket, amiknek köze nincs a valósághoz. Edzés mérés közben a GPS pontos volt, de a táv mérésében nem vagyok biztos. Abban viszont igen, hogy én s9hasem veszek többet ilyet. Az 50000 forintomon tudtam volna venni egy igazi, Hilfiger órát, ami nagyon jól néz ki, nem kell töltögetni hetente, néha egy elemcsere és még 10 ev múlva is óra lesz. Ezek, meg jó ha két-három évet bírnak. Vízbe nem is mertem vinni, biztos beázott volna, hiába vízálló 50 méterig. A nagy Apple, Samsung, Huawei sem kivétel ez alól. Kalap sz.rt ernek az okosóráik.
2022. jún. 24. 14:12
3/21 A kérdező kommentje:
Első: ugyan már, ezen mit lehet elrontani?
2022. jún. 24. 14:14
4/21 A kérdező kommentje:
Arrol meg nem is beszélve, a gyártó szerint 2 hetente kell tölteni, nálam jó, ha az egy hetet kibírta.
2022. jún. 24. 14:15
5/21 anonim válasza:
Ki az a hülye aki okosórára költ? Hát te 😃
Ingyen sem kéne.
7/21 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva te. Amúgy meg ez az egész alvásfigyelész meg folyamatos pulzus mérés baromság. Ha egészséges vagy felesleges, ha meg nincs akkor az észre veszed ilyen vackok nélkül is.
A kalóriaszámlálás meg főleg. Akkor híztam a legtöbbet, amikor számolgattam, hogy mibe mennyi van. Túl nagy nyomást tud gyakorolni az emberre, a stressz még nem jó.
8/21 anonim válasza:
Kipicsogtad magad, vagy maradt még benned?
9/21 Ypszilon1980 válasza:
De most nem értelek,mert te is megvetted, eddig oké, nem vált be neked ennyi. Én 13ért vettem és marha jó, sok számlap, szép is, értesítések mind megjönnek, folyamatosan kapcsolódva van a telefonhoz,nem kell ehhez 50et költeni. Aki EKG, alvásfigyelő, meg edzésekhez veszi, az számoljon azzal, hogy marha pontatlan és nem is lehet megoldani, hogy jó legyen.
10/21 anonim válasza:
Nem kéne általánosítani. Mellesleg ezekért a funkciókért vetted? Talán lehet őket nélkülözni, főleg ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!