Ma délután elhagytam a vezetek nélküli fülhallgatóm töltőtokját. Vissza mentem hogy megkeressem de nem tálaltam. Lehet hogy valaki felvette? Vagy van rá esély hogy vissza kapom?
"Lehet hogy valaki felvette?"
Áh, ki van zárva. Szerintem lebomlott vagy elvitte a cica.
"Vagy van rá esély hogy vissza kapom?"
Persze. Aki felvette (vagy a cica) telepatikus képességekkel meg tudja találni a jogos tulajdonost.
"Vagy van rá esély hogy vissza kapom?"
Ha te találnál az utcán valamit akkor visszaadnád a jogos tulajdonosának?
Hármas, azért így kissé csúsztatás a kérdésed (bár tőled már megszoktuk). Lehet, hogy én például visszaadnám, egyrészt azért mert becsületesnek neveltek, másrészt azért, mert mégis mi a kutya fülét kezdenék egy ördög tudja milyen töltőtokkal, ami semmi máshoz, semmi másra nem jó.
De - ha egyáltalán lehajolok érte - hogy találnám meg a tulajt? Feltételezem, egy olcsó szutyokról van szó, nem fogok emiatt rendőrségre, BKV talált tárgyakhoz, stb. szaladgálni.
"Hármas, azért így kissé csúsztatás a kérdésed (bár tőled már megszoktuk)."
Nem!
Csak nem fogtad fel a kérdésem lényegét ami az, hogy ha akarnád sem tudnád visszaadni ha nem tudod kié nemde?
De lefordítom:
Nem az érdekelt vagy-e annyira görény hogy megtartsd!
Hanem feltételeztem rólad hogy rendes ember módjára visszaadnád, ezért roppantmód érdekelni kezdett hogy azt hogyan kiviteleznéd a gyakorlatban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!