Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ma délután elhagytam a vezetek...

Ma délután elhagytam a vezetek nélküli fülhallgatóm töltőtokját. Vissza mentem hogy megkeressem de nem tálaltam. Lehet hogy valaki felvette? Vagy van rá esély hogy vissza kapom?

Figyelt kérdés

2022. jún. 21. 21:33
 1/5 anonim válasza:
100%
Engedd el sztem. Az is lehet h nem vetted észre, v mashol hagytad el. De visszaadni nem hinném h fogjak
2022. jún. 21. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

"Lehet hogy valaki felvette?"

Áh, ki van zárva. Szerintem lebomlott vagy elvitte a cica.

"Vagy van rá esély hogy vissza kapom?"

Persze. Aki felvette (vagy a cica) telepatikus képességekkel meg tudja találni a jogos tulajdonost.

2022. jún. 22. 09:15
 3/5 Szirty ***** válasza:

"Vagy van rá esély hogy vissza kapom?"

Ha te találnál az utcán valamit akkor visszaadnád a jogos tulajdonosának?

2022. jún. 22. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hármas, azért így kissé csúsztatás a kérdésed (bár tőled már megszoktuk). Lehet, hogy én például visszaadnám, egyrészt azért mert becsületesnek neveltek, másrészt azért, mert mégis mi a kutya fülét kezdenék egy ördög tudja milyen töltőtokkal, ami semmi máshoz, semmi másra nem jó.

De - ha egyáltalán lehajolok érte - hogy találnám meg a tulajt? Feltételezem, egy olcsó szutyokról van szó, nem fogok emiatt rendőrségre, BKV talált tárgyakhoz, stb. szaladgálni.

2022. jún. 22. 12:52
 5/5 Szirty ***** válasza:

"Hármas, azért így kissé csúsztatás a kérdésed (bár tőled már megszoktuk)."

Nem!

Csak nem fogtad fel a kérdésem lényegét ami az, hogy ha akarnád sem tudnád visszaadni ha nem tudod kié nemde?

De lefordítom:

Nem az érdekelt vagy-e annyira görény hogy megtartsd!

Hanem feltételeztem rólad hogy rendes ember módjára visszaadnád, ezért roppantmód érdekelni kezdett hogy azt hogyan kiviteleznéd a gyakorlatban...

2022. jún. 22. 14:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!