Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha egy fülhallgatónak van egy...

Ha egy fülhallgatónak van egy alap statikus zaja, akkor az normális?

Figyelt kérdés
Vagy visszavihetem? Meg néha nem szól rendesen. Van hogy igen, de van hogy nem
2022. jún. 8. 11:57
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Egy bluetoothos fülesről van szó
2022. jún. 8. 11:57
 2/24 anonim ***** válasza:
De miért fáj leírni, hogy mégis milyen fülesről beszélünk?
2022. jún. 8. 12:10
 3/24 Morzsi007 ***** válasza:
A bt fülesnek lehet alap sistergése, de nagyon halk és még az olcsóbbaknál is figyelni kell rá, hogy észrevehető legyen.
2022. jún. 8. 12:14
 4/24 A kérdező kommentje:
Egy jbl under armour füles. Ráadásul csomószor elmegy a hang belőle. A telefonon maxon megy a hangerő, de fekszem, besípol, és leesik kb nullára a hang. És kicsit átverve érzem magam mert a designja is ocsmány. A dobozon a képen sötét erős piros színe van a fülesnek, de amikor kivettem, inkább néz ki rózsaszínnek. Tudom minek vettem vöröset, 60ezerről 30ra le volt árazva...
2022. jún. 8. 12:21
 5/24 anonim ***** válasza:

"Egy jbl under armour füles"

És mégis melyik...?

2022. jún. 8. 12:25
 6/24 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a rondaság.

2022. jún. 8. 12:27
 7/24 A kérdező kommentje:
Szeretném visszavinni, hány napom van rá?
2022. jún. 8. 12:28
 8/24 anonim ***** válasza:

Csakhogy...

Igen, normális.

2022. jún. 8. 12:29
 9/24 anonim ***** válasza:

"Szeretném visszavinni, hány napom van rá?"

Milliószor le lett már írva: online vásárlás esetén 14 nap, személyesnél pedig a forgalmazón múlik.

2022. jún. 8. 12:30
 10/24 A kérdező kommentje:
De engem zavar, a fülhallgató meg nem olyan színű, mint a dobozon, hanem pink. Egymás mellé rakom a dobozt, és a fülest, egyértelműen látszik, hogy full más a színe a kettőnek. Amivel nem lenne baj, ha a dobozon nézne ki bzisan, és nem a fülhallgató maga. De a fülhallgató a pink, és nem piros rohadtul.
2022. jún. 8. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!