,,Bedugós'' fülhallgatóból keresek 5-10e között valami normálisabbat, van ilyen árkategóriából jó fajta?
Én Emagról rendeltem 2e forintért egy nagyon jó Samsung fülhallgatót. Semmi gond nincs vele.
A pontos nevét nem tudom, de leírom, milyen kívülről:
-kör alakú hátulról
-samsung felirat van a fülbe dugós része túloldalán (ami ugye látszik, ha használod)
-ugyanott egy rosegold körcsík
-ami a füledben van, ott ilyen szilikonos
-a zsinórjának fele tipikus fülhallgató anyagú, a másik fele kötél bevonatú
- a zsinóron, közel az egyik fülhöz, van egy hosszabb hangosító es halkító gomb
Remélem érthető, csak ajánlani tudom.
Én a jbl fülesét használom. Több mint két évig tökéletes volt. Nem hallatszott ki a zene, hangos volt, tökéletes volt a hangzása. [link]
Csak jót tudok irni róla.
Es csak 4000ft (telefonálásra is jó)
Soundmagic E10 pont kijön 10K-ból, annyi, hogy nincs rajta mikrofon+vezérlőgombok, nem tudom ez mennyire szempont.
Bő két évig használtam ilyet, árához képest tök jól szól, kényelmesen bent marad a fülben és a vezetéke sem gabalyodik. Össze-vissza nyomkodtam be zsebbe és ki, ha vigyáztam volna rá, szerintem még most is működne (az egyik fele még mindig szól).
Én is a JBL T110 fülhallgatót tudnám ajánlani.
Szép magas és jó mély hangja van.
Szuper kis füles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!