Hogyan lehetne orvosolni?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm gépére egy megbizhatóhelyről egy programot telepített. Korábban rendesen müködött és ha internethez csatlakozott akkor automatikusan frissült. Pár napja a program nem frisitette automatikusan magát és minden program inditáskor "nem sikerült frissítési csomagot telepíteni" hibaüzenetet dob fel egy ablakba. Mérgébe ismerösöm letörölte programot és engem kért meg segítsek. Adig jutottam el újratelepítettem neki a programot es manuálisan tudtam neki fríssiteni. Viszont hibaüzenetet mindig feldobja. Milyen megoldást ajánlottok?2022. jún. 2. 16:32
11/11 anonim válasza:
jó... figyelj én próbáltam segíteni, de úgy nem megy, hogy semmit nem mondasz. Ha azt akarod, hogy segítsünk, akkor mondjad a részleteket. Ha trollkodni akarsz, akkor meg menj máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!