Hogyan lehetne orvosolni?
Figyelt kérdés
Egy ismerösöm gépére egy megbizhatóhelyről egy programot telepített. Korábban rendesen müködött és ha internethez csatlakozott akkor automatikusan frissült. Pár napja a program nem frisitette automatikusan magát és minden program inditáskor "nem sikerült frissítési csomagot telepíteni" hibaüzenetet dob fel egy ablakba. Mérgébe ismerösöm letörölte programot és engem kért meg segítsek. Adig jutottam el újratelepítettem neki a programot es manuálisan tudtam neki fríssiteni. Viszont hibaüzenetet mindig feldobja. Milyen megoldást ajánlottok?2022. jún. 2. 16:32
1/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni. Énis feltelepítettem a programot ès nálam okés minden
2022. jún. 2. 16:35
2/11 anonim válasza:
Ez valami nagyon titkos program lehet ha még a nevét sem merted leírni...
3/11 A kérdező kommentje:
Meg van az oka miért nem írtam le. Legyen enyi elég. De programnevtől függetlenül lehet segíteni aki tud/szeretne
2022. jún. 2. 16:43
4/11 anonim válasza:
Ok... fényérzékeny cucc...
Hogyan törölte le az ismerősöd a programot? Csak simán letörölte, vagy ahogy kell uninstallálta?
5/11 Szirty válasza:
Átgondoltad te ezt a kérdést rendesen?
Hogy erre milyen választ tartanál elfogadhatónak?
Ha nem, akkor kérlek tedd meg utólag!
6/11 A kérdező kommentje:
4-es uninstallálta
2022. jún. 2. 16:59
7/11 Szirty válasza:
"Legyen enyi elég."
:D
Ok. Nekem elég!
8/11 anonim válasza:
Lehet nem is az a program dobálja a hibaüzenetet?
9/11 A kérdező kommentje:
8-as a program dobálja az 100%
2022. jún. 3. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!