Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung earbuds 2 füllhallgató...

Szvitek96 kérdése:

Samsung earbuds 2 füllhallgatómnak jobb oldali fele egyik napról a másikra nagyon-nagyon lehalkult, alig hallható, közben meg sípol is ahogy berakom a fülembe. Mi lehet a probléma, illetve hogyan lehet orvosolni?

Figyelt kérdés
Azt tanácsolták, hogy vegyem le a fém rácsot és takarítsam ki, de nem tudom sehogyan sem levenni azt. Már meg is sértettem, így már lehet garanciába sem veszik vissza.

2022. ápr. 1. 19:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Késő bánat, de ha garanciális, vidd vissza, hátha. És fontold meg, hogy többre mész egy drótos fülessel, mert kevesebb pénzért jobb hangminőséget, kényelmesebb és tartósabb eszközt kapsz. Persze alacsonyabb a divatfaktor, de cserébe nincs elvesztés, akkutöltés, wc-be ejtés meg hasonló izék. És még környezetbarátabb is picivel.
2022. ápr. 1. 20:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Viszont rengeteg dolog van, amihez szükségem van a kezemre miközben zenét hallgatnék. Mivel halkan hallható, ezérr arra gondoltam, hogy csak nagyon elrakódott. Te nem így gondolod?
2022. ápr. 1. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!