Átváltsak -e Digikábelre a UPC-ről vagy sem?
Már több mint 2 éve UPC előfizető vagyok és kb. 20000 huf-ot fizetek havonta (kicsit sok). Az adatokat nézegetve lényegében azt a szolgáltatást amit a UPC-nél fizetek, azt a DIGIKÁBEL-nél negyedéért megkapnám. A panelünkbe 1 hónapja volt digikábel kiépítése.
Kinek mi a tapasztalata egyik ill. másik előnyeiről és hátrányairól?
Én most váltottam pár hete. Kb. 2 hónappal ezelőtt érdeklődtem a UPC-nél, hogy a 3 szolgáltatás együtt mennyi lenne, mert addig csak a TV-m volt UPC-s. Akkor 10-11 ezer lett volna, ezért megkötöttem a feléért a DIGI-nél. Mikor lemondtam a UPC-t, érdekes módon rögtön tudtak volna kedvezményes ajánlatokkal előállni, de akkor én már döntöttem.
Nekem jól működik a DIGI, az egyetlen negatívum az, hogy a telefonvonal visszhangos.De azért neked érdemes lenne egy próbát tenni a UPC-nél, hogy le szeretnéd mondani, ilyen esetben ugyanis gyorsan észbe kapnak. Kíváncsi lennék, milyen ajánlatuk lesz...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!