Felszerelsz a falra egy, a hangfal alapméreténél valamivel nagyobb polcot. A polc széleire felülről rácsavarozol falécekből elöl és két oldalt egy kis szegélyt, hogy ne tudjon a polcról lecsúszni. Így nem kell megfúrni a hangdobozt.
2022. ápr. 21. 09:40
2/12 A kérdező kommentje:
igen ám,az oké csak hogy ha én ezt rá rakom egy polcra akkor attól félek hogy a rezonanciától úgy fog alatta harsonázni/táncolni a polc mint annak rendje.
2022. ápr. 21. 09:45
3/12 anonim válasza:
Jó merev polcot csinálsz és teszel a hangdoboz alá valamilyen hangcsillapító anyagot.
Iyet,és megpróbálom fúrás helyett ragasztással megoldani,tesa powerbond-al.
2022. ápr. 21. 15:53
6/12 Salx Narval válasza:
Sajnálod megfúrni, de ragasztóval összekenni nem sajnálod? Ha a polcon úgy rezeg, hogy csillapító kell alá akkor ott a ragasztásnak is bika erősnek kell lennie különben idővel a földön végzi. Én mondjuk nem fúrnám és nem is ragasztanám hanem csinálnék két stabil polcocskát polifoam felülettel és ha annyira könnyű a doboz, hogy mozog akkor szorító konzolt is szerelnék rá. Nem szabadna egy hangfalnak vándorolni, ott valami nincs rendben, v csak te aggodalmaskodsz túlzó módon.
2022. ápr. 23. 03:08
7/12 anonim válasza:
Alctron akusztikai elem mehetett volna alá, így a polcos megoldás is egész remek ötlet lett volna.
2022. ápr. 23. 15:39
8/12 A kérdező kommentje:
"Sajnálod megfúrni, de ragasztóval összekenni nem sajnálod?"
ugyanott lettem volna a ragasztással szóval maradt a fúrás.
Meg fúrtam,más megoldást nem találtam.
Stabilan van a falon most egy kis konzol segítségével.
Ragasztás nem lett volna jó mint írta az utolsó válaszadó a földön végezte volna.
2022. ápr. 25. 12:24
9/12 Salx Narval válasza:
Mondjuk azzal a két kis furattal a hátoldalán semmit nem veszít az esztétikumából és az értékéből sem. Ha valaha eladásra kerülne max a konzollal együtt értékesíted, így fel sem merül a furatok kérdése.:D
2022. ápr. 26. 04:13
10/12 A kérdező kommentje:
'Salx Narvan' - igen ez pontosan így van. :) én is ugyanígy gondolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!