Hogy kell felszerelni a tv-re a talpat (nem tudom, így hívják-e, de ez a legközelebbi szó, ami eszembe jut)?
Modell: Hitachi32He2100
Aki átvette helyettem, azt mondta a futárnak, hogy meg tudjuk csinálni. No comment. Használati utasításban ez nincs benne, az első lépés az elem behelyezése a távirányítóba, de aztán már az internethez csatlakoztatás jön, és a rajzon a talp már rajta van.
Köszi előre is!
Meg a kutyának a f..át nincs benne a leírásban! Én megtaláltam, akkor te is meg fogod találni!
komolyan ezzel a kérdéssel zaklatsz itt minket?
nekem is lenne egy kérdésem: hogy a jó életbe nem haltál még éhen? mert ha egy tv-re a talpat nem tudod feltenni akkor eléggé kérdéses, hogy kaját tudsz-e magadnak venni?
jobb-bal, kilégzés-belégzés!
és még az a hibás aki átvette - meg a futár........
van egy sejtésem: a kérdező bölcsész (legalább 2 doktorival)
Nincs ezzel semmi gond. Vannak, akik szervizt hívnak egy TV beüzemelésére, ami általában a talpak felszerelésével kezdődik.
Utána meg a többi dolog, azt sem fogod tudni megcsinálni.
Ezért kell fizetni valakinek, aki megoldja, ez csak ennyi.
"segitene, ha irnád milyen tv"
"Hitachi32He2100"
ennél konkrétabbat mi akarsz?
"mi értelme, hogy szidjátok gúnyoljátok"
semmi! elnézést is kérek.... de felháborít, hogy 2 csavar helyét nem találja meg valaki.
nagyon durván megérett a világ arra, hogy egy meteor végre megint telibeverje ezt a ki.....ott Földet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!