Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy kell felszerelni a tv-re...

Hogy kell felszerelni a tv-re a talpat (nem tudom, így hívják-e, de ez a legközelebbi szó, ami eszembe jut)?

Figyelt kérdés

Modell: Hitachi32He2100

Aki átvette helyettem, azt mondta a futárnak, hogy meg tudjuk csinálni. No comment. Használati utasításban ez nincs benne, az első lépés az elem behelyezése a távirányítóba, de aztán már az internethez csatlakoztatás jön, és a rajzon a talp már rajta van.

Köszi előre is!

2020. szept. 12. 19:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valszeg csavarozni kell(🔩) keress a hátulján olyan lyukakat, ahová lehet csavart csavarni.
2020. szept. 12. 19:44
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Meg a kutyának a f..át nincs benne a leírásban! Én megtaláltam, akkor te is meg fogod találni!

komolyan ezzel a kérdéssel zaklatsz itt minket?

nekem is lenne egy kérdésem: hogy a jó életbe nem haltál még éhen? mert ha egy tv-re a talpat nem tudod feltenni akkor eléggé kérdéses, hogy kaját tudsz-e magadnak venni?

jobb-bal, kilégzés-belégzés!

2020. szept. 12. 20:07
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
Az internetre csatlakozáskor a talpak is automatikusan rácsatlakoznak a készülékre.
2020. szept. 12. 20:09
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

és még az a hibás aki átvette - meg a futár........

van egy sejtésem: a kérdező bölcsész (legalább 2 doktorival)

2020. szept. 12. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Most ennek mi értelme, hogy szidjátok gúnyoljátok? Azért van ez az oldal, hogy megkérdezze, amit nem tud. Legalább a #1-es adott rendes választ. Ha meg nem tudtok normális választ írni, akkor ne is foglaljátok a helyet az idétlen válaszaitokkal!!
2020. szept. 12. 20:15
 6/16 Szervizmérnök úr ***** válasza:
71%

Nincs ezzel semmi gond. Vannak, akik szervizt hívnak egy TV beüzemelésére, ami általában a talpak felszerelésével kezdődik.

Utána meg a többi dolog, azt sem fogod tudni megcsinálni.

Ezért kell fizetni valakinek, aki megoldja, ez csak ennyi.

2020. szept. 12. 20:15
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Öszintén, azért segitene, ha irnád milyen tv, mert bárhogyanislehet.
2020. szept. 12. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"segitene, ha irnád milyen tv"

"Hitachi32He2100"

ennél konkrétabbat mi akarsz?

2020. szept. 12. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
40%

"mi értelme, hogy szidjátok gúnyoljátok"

semmi! elnézést is kérek.... de felháborít, hogy 2 csavar helyét nem találja meg valaki.

nagyon durván megérett a világ arra, hogy egy meteor végre megint telibeverje ezt a ki.....ott Földet.

2020. szept. 12. 20:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nagyrészt igy.

2020. szept. 12. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!