Hogy kell felszerelni a tv-re a talpat (nem tudom, így hívják-e, de ez a legközelebbi szó, ami eszembe jut)?
Modell: Hitachi32He2100
Aki átvette helyettem, azt mondta a futárnak, hogy meg tudjuk csinálni. No comment. Használati utasításban ez nincs benne, az első lépés az elem behelyezése a távirányítóba, de aztán már az internethez csatlakoztatás jön, és a rajzon a talp már rajta van.
Köszi előre is!
Mindenki, aki gúnyol, tehet egy szívességet! Rájöttem, hogy csavarozni kell!! 9-es, téged is telibever akkor...
Aki tényleg próbált segíteni, főképp tizedik válaszoló, köszönöm szépen.
9, szerintem is megérett rá, de pont nem az ilyen dolgok miatt.
Én pl egy olyan nő vagyok aki abszolút nem ért ilyesmikhez, nem vagyok műszaki beállítottságú, ez a nők nagyrészére igaz is. (Maximum egy villanykörte kicserélésére vagyok képes és ezzel ki is fújt.) És szerintem ezzel nincs semmi baj. Sőt, még azzal sem ha egy férfi nem ért hozzá, mert másban meg biztos tök jó, esetleg pont egy olyan dologban amihez meg te nem értesz. Senki nem érthet mindenhez, és tök jó ha tudunk segíteni egymásnak.
ne már csak ez hiányzott, megjöttek a feministák is...
emancipáció praecox...
neked is be kellene csavarni pár csavart aztán jól éreznéd magad! :D
Nagyon távol áll tőlem a feminizmus, de a hímsovinizmust ugyanannyira utálom.
Meg az ilyen primitív gyökereket, mint te, akik nem tudnak normálisan, intelligens felnőtt ember módjára beszélni másokkal.
Közben valahol sajnállak is, mert azzal tisztában vagyok hogy boldog, kiegyensúlyozott ember nem beszél így másokkal, nincs oka rá. Csak annak vannak ilyen ellenséges megnyilvánulásai aki frusztrált és rohadtul nem elégedett az életével.
Tudom, mert én is voltam gödörben, és akkor haraptam én is.
Akármilyen bunkó is vagy, kívánom hogy egyszer te is megtaláld a lelki békédet, ha másért nem is, hát azért hogy ne bánts feleslegesen másokat.
14: hm... tűpontosan rátapintottál a lényegre.....
durva ezt így leírva látni és tundni hogy igaz.
köszönöm!
Tisztelt 14-es!
Igazad van, tökéletesen leírtad.
13-as tipikus példája a bunkónak.
Láttam már olyan férfit, aki egy szöget nem tudott beverni a falba és olyan nőt, aki egymaga megcsinálta az udvaron betonozást, méghozzá kifogástalanul.
Úgyhogy nagyképű 13-as, attól, hogy te be tudsz csavarni két csavart, na attól te még egy nagy nulla vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!