Krisztib;;;)) kérdése:

Mivel be jött a HBO Max romániába is elő akartam fizetni rá de sajnos az én bankkártyám-mal nem lehetséges,ezért a DiGI abonament-tel szeretném de ez sem megy mert nem tudom milyen PIN kódot kér esetleg valami tanács? Lesz rejtett költség?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben jogosult vagy rá, menj fel a szolgaltató honlapjára és ott kövesd az aktiválási útmutatót.

Rejtett költség nem lesz (:

2022. ápr. 13. 09:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy jogosult vagyok rá? Sajnos román az egész és nem nagyon vagy vele tisztában.
2022. ápr. 13. 10:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha a szolgáltatódnál, olyan csomagot választottál, amiben benne van ez az előfizetés akkor jogosult vagy rá.

Ajánlom, kérdezd meg a szüleidet, milyen csomagot fizettek, ha meg van a szolgáltatásotok neve, akkor keress rá és nézd meg, hogy mit foglal magába ez a csomag.

Ha nem sikerül akkor majd mi segítünk. Csak nézd meg milyen csomagot fizettek.

Egyébként az HBO Maxhoz előfizetéses keretek között is tudsz csatlakozni, ha te közvetlenül az HBOnak fizetnél, akkor menj fel a honlapjukra és fizesd ki az előfizetést.

2022. ápr. 13. 10:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Biztosan jó szolgáltatás van mivel már fizettem így.
2022. ápr. 13. 11:44
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el, én nem tudok Románul, ha te tudsz akkor innen valószínűleg megtalálod amit keresel!

Majd szólj ha sikerült belépned

2022. ápr. 13. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként, hogy érted, hogy nem lehetséges a bankkártyáddal való fizetés? Ha 16 szám van középen, alatta lejárati idő és a neved, a hátulján ha van CCV kód is és még a kártyán pénz is van akkor működnie kell!
2022. ápr. 13. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:

"Mit jelent az hogy jogosult vagyok rá? Sajnos román az egész és nem nagyon vagy vele tisztában."

Ha nem tudsz románul, akkor Romániából ne fizess elő, mert nem sok magyar szinkron és felirat lesz rajta.

Magyarországról kell előfizetned ahhoz, hogy utána a magyar felületet kapd.

Ha jól beszélsz angolul, és nincs szükséged hozzá magyar felirathoz sem, akkor nem szóltam.

2022. ápr. 13. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"Sajnos román az egész és nem nagyon vagy vele tisztában."

én biztos hogy nem vagyok tisztában vele.

2022. ápr. 13. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!