Max mennyit adnátok ki egy szintetizátorért?
Nekem egy Yamaha psr 1500-as van, nagyon jó. Rengeteg hang van benne, fülhallgató bemenet, USB port, SD port, LAN port, sok minden van rajta.
Bátran ajánlom a Yamaha illetve a Roland márkát.
Én 20 ezerért vettem használtan egy környékbeli hangszerboltban egy Casio CTK-700-at, de az nem billentésérzékeny, viszont fejhallgatót lehet bele csatlakoztatni ha van 6,3 mm Jack-3,5 mm Jack átalakítód.
Most tervezek újítani, szerintem ugyabban a boltban veszek majd egy billentésérzékeny használtat, mert elvileg ha ezt visszaviszem, akkor levonják a másik árából ennek az értékét. De összességében én azért 50 ezernél többet nem adnék érte, mert igaz, naponta használom a szintit, de nem profi szinten, csak saját kedvem szerint. Ez pedig bőven elég nekem.
Konkrét szintit nem tudok ajánlani, de a Casio-ban én eddig nem csalódtam 2 év alatt, pedig ez már nem mai darab, ami nekem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!