Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Max mennyit adnátok ki egy...

Max mennyit adnátok ki egy szintetizátorért?

Figyelt kérdés
Csak hobbiból szeretnék játszani, viszont sokat kiadni nem akarok. Egy dolog van amit mindenképp elvárok, hogy lehessen bele fülhallgatót csatlakoztatni. Van jelentősége ha online rendelek? Ha esetleg rendeltetek már, akkor kérlek küldjetek egy linket.

2021. jún. 1. 18:07
 1/5 anonim válasza:
Hobbiból, otthonra elég 40-50 000 forintos is szerintem.
2021. jún. 1. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy Yamaha psr 1500-as van, nagyon jó. Rengeteg hang van benne, fülhallgató bemenet, USB port, SD port, LAN port, sok minden van rajta.

Bátran ajánlom a Yamaha illetve a Roland márkát.

2021. jún. 1. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 20 ezerért vettem használtan egy környékbeli hangszerboltban egy Casio CTK-700-at, de az nem billentésérzékeny, viszont fejhallgatót lehet bele csatlakoztatni ha van 6,3 mm Jack-3,5 mm Jack átalakítód.

Most tervezek újítani, szerintem ugyabban a boltban veszek majd egy billentésérzékeny használtat, mert elvileg ha ezt visszaviszem, akkor levonják a másik árából ennek az értékét. De összességében én azért 50 ezernél többet nem adnék érte, mert igaz, naponta használom a szintit, de nem profi szinten, csak saját kedvem szerint. Ez pedig bőven elég nekem.

Konkrét szintit nem tudok ajánlani, de a Casio-ban én eddig nem csalódtam 2 év alatt, pedig ez már nem mai darab, ami nekem van.

2021. jún. 2. 17:41
 4/5 elistvan ***** válasza:
Yamaha pss-a50 van fülhallgató csatija, 37 minibillentyűs (3 oktávos) billentésézékeny, midi billentyűzetként is használható, usb-ről kap áramot. Viszont csak 40 hangszín van benne. 32ezer a boltokban újonnan jelenleg.
2021. jún. 23. 07:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy Yamaha Ez 200-ast használok, csak hobbiból, tanulás célra. Használtan vettem 30 ezer alatt. Nagyon elégedett vagyok vele, az alapértelmezett zongora hangszíne nagyon szép szintetizátorhoz képest (de sok egyebet is tud). 5 oktávos, dinamikus billentyűs, van jack kimenete. Régi modell, az új hasonló kategóriájú Yamahák 60000-70000 Ft körül mozognak. Érdemes szétnézni a használt hangszerek között is.
2021. szept. 18. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!