LevState kérdése:
Milyen szintetizátort ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem ismerem, milyenek a szintetizátorok, de felmerült, hogy beszereznék egyet. Milyen szintetizátort ajánlanátok, ha az egy fontos szempont lenne, hogy számítógépre/laptopra, mint bemeneti eszközként is használható legyen? Sikerült megszereznem egy dal MIDI fájlját, amivel a Synthesia nevű játékban meg tudnám tanulni, és ehhez keresek szintetizátort.2020. dec. 18. 17:10
2/8 anonim válasza:
Én is kezdő vagyok a témában (ha minden jól megy jövőhéten jön meg az első hangszerem), de fontos hogy billenésérzékeny legyen, minimum 64 polifónia, és hogy USB-n keresztül támogassa a külső MIDI ki és bemeneteket (azaz PC-t).
Azért az sem mindegy, mennyit szánsz rá, az általam leírt feltételek kb. 60k-tól indulnak.
3/8 elistvan válasza:
Yamaha pss a50? 37 minibillentyűs gépre csatlakozik usb v is. KB 32 ezer.
4/8 anonim válasza:
Tudom ajánlani a Casio CTK-601-et. Használtan lehet kapni kb. 20 ezerért.
Velocity érzékeny, 15+1 csatornás, sztereó. Local controlt szét lehet kapcsolni.
5/8 anonim válasza:
NEHOGY CASIOT VEGYÉL.
A casio a legvacakabb. Yamaha psr 500 vagy 510 a legjobb megoldás
6/8 anonim válasza:
Ahogy ezen az oldalon már megszokhattad, nem kell mindent szó szerint érteni. A kérdező egyértelműen nem szintetizátort akar elsősorban, hanem midi billentyűzetet.
7/8 elistvan válasza:
Kedves Hatos! Szerintem pedig szintit keres ami midizhető is. Erre javasoltam a Yamaha Pss-a50-est.
8/8 anonim válasza:
a Yamaha psr 500-as és 510-es kb 20-ezer forint és van rajtuk midi port. Mindkettő billentés érzékeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!