Rossz videókártyát küldtek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A tegnapi nap folyamán rendeltem egy számítógépet ami elvileg egy geforce GTX 1650 videókártyával kellet volna érkezzen, mind az oldal, email és számla szerint is, viszont én kaptam 2 db üres GT 1030 dobozt a csomagomban a gép mellé, szerintetek hívjam vissza őket? Át lettem verve?2022. ápr. 7. 12:50
1/13 Morzsi007 válasza:
Össze van építve a gép, ha igen milyen VGA van benne?
2/13 anonim válasza:
Mondjuk nem ártana tudni, hogy mit raktak a gépbe...
3/13 Ypszilon1980 válasza:
Az a lényeg, ami a gépbe van építve. Hívd fel őket, ha nem stimmel valami.
4/13 anonim válasza:
A 1650 doboz hiánya annyiba problémás, hogy ha gariztatni kell a kártyát, akkor nem lesz meg a doboza.
Szerintem csak rossz dobozokat pakoltak a géphez.
A 1030 dobozok üresek voltak? Az is lehet hogy csak csomagolásra, vagy réskitöltésre használták.
Nézd már meg a gépet b..eg!!
5/13 anonim válasza:
Már rég telefonálni kellett volna, ha valami nem stimmel. Különben videokártya nélkül nem is indul el a gép, csak sipol. Bekapcsoltad egyáltalán?
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, munkába indulás előtt hozta a futár a csomagot, így nem volt időm rendesen összerakni mindent, maga a videókártya nem látszik mivel borítás alatt van. Felhívtam őket, elmondásuk szerint a dobozok nem relevánsak és csak réskitöltésre használták. Ma este mikor hazaérek a munkából, összerakom és megvizsgálom én is, sajnos nem igazán értek a számítógépekhez mivel nagyon régóta nem volt, ezért is született meg-e butának ható kérdésem
2022. ápr. 7. 16:21
7/13 A kérdező kommentje:
Magát a gépet egyébként bedugtam, a LEDek felvillantak, és a ventilátorok is beindultak.
2022. ápr. 7. 16:23
8/13 Ypszilon1980 válasza:
Szoktak ilyet csinálni, hogy réskitöltésre használnak mindenféle dobozokat, nálam is volt már ilyen, szóval nyugi.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, beüzemeltem a gépet és minden jónak tűnik :)
2022. ápr. 8. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!