Árt a számítógépnek ha régi videokártyát teszek bele?
Figyelt kérdés
Hozzámkerült egy régi Nvidia Quadro FX-5800 4GB GDDR3 512-bites videokártya. Gondoltam eladom, de előtte megtisztítom, és letesztelem működik e még. Működött is, meghajtottam elég szépen, 5-6 órán keresztül volt a számítógépemben. (I7-8700 Asrock Z370 Killer SLI alaplapon)
Valahol írták nekem, hogy ezzel árthattam az alaplapnak, vagy akár meg is halhat tőle és a procinak is, mert ezeknek a régi kártyáknak más az áramfelvételi szüksége. (Nem teljesen értem az összefüggést, PCIE csatlakozón kell a tápra csatlakoztatni a kártyát.)
Kérdésem hogy ezzel tényleg ártottam bármit is a gépemnek?
2022. márc. 4. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!