Mi lehet az oka ha az optikai/Bluetooth adapterem által továbbított hang késik pár tized másodpercet?
Okozhatja a nagyon vékony optikai kábel (ilyet adtak az adapterhez)
Ha lecserélem megoldódhat a probléma?
A látott képhez képest. Pl képváltásokhoz tartozó hangváltozások, vagy természetese a szájmozgás nincsen szinkronban és persze minden más ami ilyenkor szokott jelentkezni
Köszi! Tiéd a csíkos napernyő!
Van +- audio-késleltetés. Meg van oldva a probléma.
Köszönöm!
A TVn van ilyen lehetőség
Én úgy tettem volna fel a kérdést hogy BT füles használatakor hogyan lehet megszüntetni a hang késését a képhez képest TV készüléken?
Te azt kérdezted hogy ennek mi az oka.
Nekem full egyértelmű volt hogy a képhez képest késhet a hang, mert különben mi máshoz?
Ez egy tök korrekt kérdés volt, erre meg itt basztassátok csórót
Hát köszönöm a jelzőket.... :(
Az élet attól szép, hogy hoz váratlan fordulatokat.
Eredetileg tényleg az érdekelt, hogy a kábel lecserélésével megoldható e a probléma
"Nekem full egyértelmű volt hogy a képhez képest késhet a hang"
Egyetlen szó sem esett képről a kérdésben.
Nekem ezért egyértelmű volt hogy a hallható hang késése a bemenetre adott jelhez képest értendő.
Mert pl. hangszeren játszik és annak hangja késik, stb..
Ha mondjuk vonat késéséről beszélnénk akkor érthető lenne hogy nyilván a menetrendhez képest kell érteni a késést. Ebben semmi hasonlóan feltételezhető egyértelműség nem volt.
Jogos volt tehát a megjegyzés:
"Nem tudni hogy mihez viszonyított késés a problémája a kérdezőnek."
15 hozzászólás és több mint 10 óra kellett hozzá hogy először megjelenjen a "TV" szó.
Egy pontosabb és célirányosabb kérdéssel ami nem a kérdező által feltételezett megoldással kapcsolatos hanem magát a problémát vázolja talán 2 hozzászólással is el lehetett volna jutni a megoldáshoz. :)
De sokan vannak akik inkább így szeretik. Ez van :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!