Laptopot szeretnek venni? Kinek milyen van, mit ajánl, tud e valami jót amit érdemes megvenni? 16L
Figyelt kérdés
Nekem csak szórakozásra kell, meg tanuláshoz, csak egyáltalán nem értek a kütyükhöz (buta barna vagyok tudom :D)
Főleg sorozatozni, filmezni animét nézni kell, szóval ha lehet akkor a kijelzője nagy legyen és szép felbontású. Lehetőleg 140.000 alatt legyen. Köszii aki tud segíteni :D
2022. márc. 3. 13:25
11/22 anonim válasza:
Itt van ez is. A processzor egy kicsit gyengébb, cserébe több memória, és SSD van benne:
12/22 anonim válasza:
13/22 anonim válasza:
Ez egy gyenge gép, de pont 140 ezer, és van rajta Windows10 is, meg éves előfizetéssel Office 365 program. Filmezéshez elég: [link]
14/22 anonim válasza:
11-12, a kérdező nem érti ezeket a részleteket, írta, hogy kínai neki minden, ami gép.
15/22 anonim válasza:
#14 OK, de aki komolyabb műszaki cikket vesz, az szerintem legalább minimálisan legyen tisztában a részletekkel, főleg számítógép esetén. Leírtam, ha bővebben érdekli, rákérdez, vagy utánanéz. A tárhely mérete pl. nem mindegy, ha kitalálja, hogy pl. sok videót akar rajta tartani. Az operációs rendszerről nem is beszélve.
17/22 anonim válasza:
16-os, tényleg nem ér annyit, de a kérdező 16 éves lány, pluszpénz nélkül, és nem ismeri a sz.technikai kifejezéseket. Eddig nem nézett utána a dolgoknak, mert kényelmetlen volna, ezután se fog.
18/22 anonim válasza:
#17 Úgy értettem, hogy a többihez képest, amiket linkeltem. Az utolsó kettőn van Windows is, csak be kell kapcsolni. Mondjuk egy kezdőnek szerintem jobb lenne egy CloudReady (vagy Chrome OS Flex), de azt előbb fel kell telepíteni.
19/22 anonim válasza:
Megint olyan kifejezéseket használsz, amit nem ért.
20/22 anonim válasza:
Ráadásul nagy képernyőset akar, te meg 14 colosat ajánlgatsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!