Laptopot szeretnek venni? Kinek milyen van, mit ajánl, tud e valami jót amit érdemes megvenni? 16L
Figyelt kérdés
Nekem csak szórakozásra kell, meg tanuláshoz, csak egyáltalán nem értek a kütyükhöz (buta barna vagyok tudom :D)
Főleg sorozatozni, filmezni animét nézni kell, szóval ha lehet akkor a kijelzője nagy legyen és szép felbontású. Lehetőleg 140.000 alatt legyen. Köszii aki tud segíteni :D
2022. márc. 3. 13:25
1/22 anonim válasza:
Ennyiért jó felbontású nincs. De úgyse fogod látni a különbséget.
2/22 anonim válasza:
Nagy kijelzősből, Windowszal együtt ez a legolcsóbb: [link]
3/22 anonim válasza:
140-ért laptopot nem, csak tabletet kapsz, a vírus óta nagyon felmentek az árak. A 17 colos (nagy képernyőt akartál) laptopok alapból sokkal drágábbak.
4/22 anonim válasza:
Használtból ritka a nagy képernyős, általában max. 14 colosak, ritka még a 15,6 colos is, nemhogy az általad igényelt 17 colos.
5/22 anonim válasza:
4-esnek: Pöcsike. Ugye megengeded, hogy így szólítsalak, ha te csöcsikének hívhatsz mást? Kis kukacka.
6/22 anonim válasza:
-4. Vágtak már szájon zaklató beszólásért? Nos, ami késik, nem múlik.
7/22 anonim válasza:
Tessék, nem túl kicsi képernyővel használt gép, a legolcsóbb (a többi nem magyar billentyűzetes): [link]
140 ezerért nem lesz normális géped. A kisfszú hozzászóló 3 éve még az áremelések előtt vásárolt. Spórolj hozzá.
8/22 anonim válasza:
Hú, ennyiért nem kapsz jót. Min. 250-től vannak az értelmesebbek.
9/22 anonim válasza:
Nem csak jót, semmilyet sem kapsz ennyiért.
10/22 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!