Basszusgitáromon a D húr 1. bundját nem lehet rendesen lefogni (rezeg...olyasféle hangot ad, mintha a 2.bundot fognám) mit kellene tennem, ha nem akarom szervizbe vinni?
Figyelt kérdés
Ez egy néhány hónapja vett gitár...alig használtam még (egy abszolut kezdő 'nem fiatal' 'zenevirtuóz')2022. febr. 25. 11:26
11/17 anonim válasza:
dehogy kuka + ha csak a D húr rezeg, hogy lenne már csavarodott? Ha a bund nem lenne rendesen lecsiszolva produkálhatna ilyet, de az nem útközben jönne ki, hanem az elején.
13/17 anonim válasza:
9
Ráraksz egy vonalzót ha billeg rajta akkor kilóg a síkból. De valószínű hogy a nyakon is állítani kell. Amikor aklimatizálódik kell egy beállítás.
14/17 anonim válasza:
11. Nem feltétlenül az elején, gyártás után simán mocoroghat még a fa, ami persze hogy nem jelenti azt, hogy kuka. Meg a bundokat is érdemes átnézni, nem mozdult-e ki a helyéről.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! - Az volt a probléma, hogy egy netről letöltött hangolóptogrammal szépen elhangoltam a gitárt ....egy ismerős (régi bassgitáros) megnézte és behangolta rendesen.....most már nem rezeg
2022. márc. 2. 00:24
16/17 anonim válasza:
Vidd el jó hangszerészhez, beállítja. Előfordul az ilyen, ne aggódj ezen.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi!! - ha úgy is lesz, csak utólag fog kiderülni, hogy jó hangszerészhez vittem-e (Győr)....De, biztosan el fogom vinni, mert alap, hogy a hangszer jól működjön...ott kezdődik az egész
Köszi!!
2022. márc. 22. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!