Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem világít rendesen a...

Miért nem világít rendesen a laptop kijelzője?

Figyelt kérdés
Elég lassú volt már a laptopom, wincsesztert kicseréltettem hddr vagy mi ssdre nem tudom pontosan. Amelyik a jobb, azt kértem bele. Szóval összebütykölte a gépet ismerős akinek ilyen cége van és ezzel foglalkozik, de nem világít azóta rendesen a képernyő. Ha be van dugva zsinór, akkor igen de ha ki van húzva akkor nem. Tehát lényegében elveszett a laptop alapvető funkciója, azaz hogy tudjam használni akárhol, mert képszerkesztéshez ha nincs elég világos kijelző, hát akkor kuka az egész. Ja amúgy akkumulátor is lett cserélve benne. Lényeg a lényeg, ezt mi okozhatja? Megnézte beállításokban, semmi energiatakarékos mód nincs bekapcsolva stb, szóval beállítások rendben. Meg egyébként eléggé melegedik a bütykölés óta, meg néha kattogó hangot hallok. Melegedést úgy kell érteni, hogy kb égett szag van egy idő után olyan forró lesz. Erre ismerős azt mondta, ventilátor hiba. Most mielőtt áthívom, hogy nézze meg, és megkérdezzem át vagyok e na tudjátok, szeretném itt megkérdezni a véleményeteket, hogy ezek a problémák teljesen véletlenül felmerülhettek szinte közvetlen a javítás után, vagy úgy lett megbütykölve, hogy kelljen még vinnem a laptopot és fizetnem hogy meg legyen csinálva?
2021. nov. 10. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Ez beállítás kérdése.

Be lehet állítani hogy akkumlátorról óvatosabban használja a világítást.

F1-12 billentyűkön megtalálható a piktogramm, és vagy önmagában vagy az FN billentyűkkel kombinálva lehet emelni a fényerőt, vagy csökkenteni.

Ha nem az F1-12 -n van akkor a kurzor billentyűkön mint pl a Dell egyes sorozatain szokás volt.

2021. nov. 10. 17:21
 2/5 anonim válasza:
52%
Beállításokba be lehet állítani ha akkurol megy hogy mennyi legyen a fényerő mert takarékos energia modba van most ha rá dugod a tápot energiát adsz neki akkor kiegyensulyozott lesz es fenyerő is jó lesz csuszka segítségével tudod beállitani a fényerőt valahol a beállitásokba
2021. nov. 10. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy beállításokban minden maxra van tolva.
2021. nov. 10. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Az égett szag nagyon nem normális szerintem, és a maximumon pörgő bármelyik ventillátor sem. Én óvatos lennék ezzel és ha van lehetőség az említett beépített akku ellenőrzésére azt mielőbb kérném attól aki beépítette. Ha pedig lehet használni beépített akksi nélkül, megpróbálnám nélküle használni.
2021. nov. 10. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ismerősöd a szakember ott ül előtte akkor neki kéne megnézni mert tényleg itt csak találgatunk
2021. nov. 11. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!