Ez miért van a Telekomnál?
Figyelt kérdés
Telekom-tól van tv-nk, a mostani set top box-on úgy van, hogy amit felvesz az ember azt korlátlan ideig lehet rajta tárolni, vannak olyan filmjeim amik akár 7 éve ott vannak. És bevezettettük a házba az üvegkábelt, de ahhoz új technikai eszközök kellenek majd, mindent át fognak szerelni. De azon a set top boxon már csak maximum 90 napig lehet tárolni valamit, utána törlődik, ha addig nem törlöm én. Mi ennek az oka? Mert szerintem ez visszafelé fejlődés inkább, mint fejlődés.2022. febr. 20. 13:14
21/21 anonim válasza:
Miután bekötötték nálunk az optikát én is átmentem nagyobb csomagra, ez hozta magával az androidos boxot is... Visszasírom a régit, persze nem lehet visszakérni. A régin beállítottam a csatornasorrendet ahogy akartam, azokat a csatornákat amiket egyáltalán nem néztem le is tiltottam. Itt meg össze-vissza ugrálni kell, mert erre nem képesek, hogy megoldják (nem is akarják?). A kedvencek sem ér semmit. Szóval egyetértek, visszafelé fejlődik a telekom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!