Ez miért van a Telekomnál?

Figyelt kérdés
Telekom-tól van tv-nk, a mostani set top box-on úgy van, hogy amit felvesz az ember azt korlátlan ideig lehet rajta tárolni, vannak olyan filmjeim amik akár 7 éve ott vannak. És bevezettettük a házba az üvegkábelt, de ahhoz új technikai eszközök kellenek majd, mindent át fognak szerelni. De azon a set top boxon már csak maximum 90 napig lehet tárolni valamit, utána törlődik, ha addig nem törlöm én. Mi ennek az oka? Mert szerintem ez visszafelé fejlődés inkább, mint fejlődés.
2022. febr. 20. 13:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Végre valami magyarázat, köszi. És miért jó ez a kereskedelmi csatornáknak? Mert akkor érthető lenne, ha mondjuk gyakran adnának mindent, de van olyan filmem amit 2015-ben sikerült felvenni, és azóta sem adták sehol.
2022. febr. 21. 07:02
 12/21 anonim ***** válasza:
31%

"de van olyan filmem amit 2015-ben sikerült felvenni, és azóta sem adták sehol."

De te nem ezért fizetsz, ezt ne felejtsd el.

2022. febr. 21. 07:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Ma szerelték ezt a trágyadombot, túl vagyok 3 agyvérzésem. A felvétel a legkisebb gondom... Android alapú az új box gyerekek nem lehet például a csatornakiosztást változtatni. Tehát van 200 adó, amiből nézek kb. 30-at, és nem tudom őket előretenni, de a nóta tv meg az izaura tv bezzeg elől van. Nincs benne ilyen funkció! Gyakorlatilag semmit nem tud, amit az előző rendszer tudott, és azt mondják a telefonba, hogy nem lehet már ezt visszacsinálni. 1000-es netet ígértek, ehhez képest 80 körüli van csak.
2022. febr. 23. 21:24
 14/21 anonim ***** válasza:
tedd be kesvencekbe azt a 30 csatornát és úgy rendezed, ahogy neked szimpatikus
2022. febr. 24. 08:13
 15/21 anonim ***** válasza:
a netnek 24 órán belül be kell állnia a csomagnak megfelelően, ha ma délután is 80at mérsz kábelen, akkor jelezd, és frissítik a net profilt
2022. febr. 24. 08:15
 16/21 A kérdező kommentje:
Hiába állítom át a kedvencekre, ha ellépek onnan azonnal visszaállítja az összes csatornára. És elmondták, hogy nem is lehet állandóra beállítani. Vicc az egész. Tegnap már frissítettek, utána is annyi volt a net. Nézem még majd többször.
2022. febr. 24. 09:39
 17/21 A kérdező kommentje:
A tv-t lemondjuk, ez már biztos. Én nem akartam váltani, de a férjem igen a gyorsabb net miatt. Most olvastam utána, csak negítav vélemények vannak erről az új androidos box-ról, és nem adják vissza a régi IP TV-t, így sokan lemondták inkább, nálam is ez lesz. Ez használhatatlan. Amit a régi tudott, ez abból semmit nem tud. ez technikailag visszalépés mindenképpen.
2022. febr. 24. 09:41
 18/21 anonim ***** válasza:
Én ezt sosem értettem, hogy miért a gagyi TV felvételt kell visszanézni. Felmegy az ember ncore-ra és ott olyan minőségben tölti le a kedvenc filmjét, amilyenben nem szégyelli. És még abban is biztos lehetsz, hogy nincs megvágva, ahogyan azt sok filmmel megtették már a TV csatornáknál.
2022. febr. 25. 01:47
 19/21 anonim ***** válasza:
48%
A magyar mentalitás miatt, az ingyent nehéz elengedni.
2022. febr. 25. 08:15
 20/21 A kérdező kommentje:

18-as, van Netflix előfizetésem is, de ott korántsincs fent minden, illetve rengeteg műsort nézek például a Nat Geo-n.

19-es te beteg vagy de nagyon. Szakadj már le erről az ingyenezésről! Semmi nincs ingyen! Havi 11000 forintot fizetek a telekomnak.

2022. febr. 25. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!