RCA csatlakozó beletörött a hifi benenetébe, hogyan lehet kiszedni? Mágnes ártana? Más módszer?
A gombostű nem okozna gondot, ha avval piszkálnám ki? Ha megkarcolom, romolhat a vezetői minőség?
Fotón az "L" betű melletti bemenetben látszik is a csatlakozó fémdarabja, azt kéne kiszednem:
Köszi, de nem vagyok műszaki ember. Ezen felül, látni a fotókon, hogy a nyák egyrészt oda van passzítva a hifi tetejére, másrészt, ahogy néztem, az RCA túlvégét határoló fémlap csúcsa meg a nyák laphoz van forrasztva...
Ki kellene szippantani előlről, ennél biztonságosabbat és egyszerűbbet nem tudok egyelőre, ezt korábban is írtam, csak még nem tudom, mivel, talán fecskedővel, ami jelenleg nncs.
amugy nem tudom itt mennyire mukodne de ugye mashol ha valami nem jon ki akkor azt csavarral szoktak kiemelni/huzni
ahogy csavarod befele ugy jon kifele amibe csavarod, csak kell egy ellentamasztek egy "alatet" hogy ne csak szimplan becsavard
vannak egesz kicsi facsavarok is viszonylag mely menetel vagyis kitudja elmeletben mennie kellene
mondjuk mint irtak ha te beleolvasztottad az aljazba a beszorult dugot akkor mar nem fog kijonni, igazan mar sehogyse
csak ha kiolvasztod viszont akkor ott mas is megolvad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!