RCA csatlakozó beletörött a hifi benenetébe, hogyan lehet kiszedni? Mágnes ártana? Más módszer?
A gombostű nem okozna gondot, ha avval piszkálnám ki? Ha megkarcolom, romolhat a vezetői minőség?
Fotón az "L" betű melletti bemenetben látszik is a csatlakozó fémdarabja, azt kéne kiszednem:
Igen, tengap próbáltam, de másik csavarhúzót kell keresnem valahol, amit tegnap találtam, nem volt jó. Nem ráz belül a kondenzált áram? Vagy nincs benne?
VÁKUUM SEGÍTENE amúgy? POSZÍVÓ? Még ebben bízom...
„a forrasztott aljzat hátulján - ami ugye tömör, hiszen forrasztott”
14-es te még nagyobb okos, ennek tömör a hátulja?
Na most először is ez nem olyan, mint a kérdezőjé. Mert azok párban vannak gyártva, nagyjából ilyenek.
De nézzük tovább. Ebbe ugye bele van forrasztva ónnal egy vezeték, ami megy az alaplapra, vagy közvetlenül van ráforrasztva. Kérlek szépen akkor, hogy most magyarázd el nekem, hogy ezen keresztül hogyan tudod kitolni a beletört tüskét! Ne mellébeszélj, hanem a kérdésre válaszolj!
Ezzel ki lehet szedni:
„Szavakat nem találni erre a szellemi szintre.”
Na, akkor lássuk a te szellemi szintedet:
Bizonyítsd be, hogy a háromtagú fázistoló lánc bemeneti- és kimeneti feszültsége között egy bizonyos frekvencián éppen 180° fáziseltérés van. Mekkora ez a frekvencia? Mekkora ezen a frekvencián a csillapítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!