Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A mai programok kihasználnak...

A mai programok kihasználnak egyáltalán egy 8 magos processzort?

Figyelt kérdés
Szerintem nem úgy irják a programokat, hogy azok ki használni a sok mag előnyeit. Pl vannak régebbi programok amik régen az egyszerübb gépekhez íródtak.Pl egy winamp, total commander, winrar.

2022. jan. 28. 20:59
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Olyan proceszort szeretnék beszerezni aminek magas azn alap órajele.Legyen legalább 4 magos.Ja és természetesen azért legyen takarékos.A laptopokat leginkább a takarékosságuk miatt szeretem szemben a pc kkel a mai energiaárak melett.Romániában élek itt drága az áram nagyon.
2022. jan. 28. 21:02
 2/13 szántóvető ***** válasza:
a játékok meg egyéb speciális programok igen,mások nem.az i3 10100 3,6GHz alap órajelű és 100 euro nálunk.ehhez 60 euro egy olcsó alaplap.
2022. jan. 28. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát vannak olyan programok amik igen, de a legtöbb nem lényegében.
2022. jan. 28. 21:57
 4/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem úgy irják a programokat"

Hála Istennek hogy nem te írod őket!

Nagyon sok progi kihasználja a több magot. A winzip is kihasználja nálam mind a 16 magot. Meg a videó konvertáló is, stb...

Aminek nem kell kihasználnia akkora számítási teljesítményt azt nem is kell úgy megírni. A winamp például egy főtt krumplinis elfut.

2022. jan. 28. 22:13
 5/13 A kérdező kommentje:
Van egy régi játék a 48 as forradalom az oktatási minisztérium adta ki én most is el tudom vele tölteni az időt.
2022. jan. 29. 18:35
 6/13 A kérdező kommentje:
A panzer general 2 őt anniszor végigjátszottam mármint amit sikerült a németekkel az 5 pályás kampány az lehetetlen küldetés. Kipróbáltam volna új kampányokat is.
2022. jan. 29. 18:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnyitsz Google Chrome böngészőben 3-4 ablakot, és már ki van használva :D
2022. jan. 30. 00:23
 8/13 szántóvető ***** válasza:
laptopba szeretnél procit?vagy új laptopot szeretnél?
2022. jan. 30. 06:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Új laptopot szeretnék.Jó a régi is de már 10 éves.Kizárolag a WOT RAjongásom miatt.De persze ez csak egy vágyam.Az idén nem lesz semmi belőle.
2022. febr. 4. 12:52
 10/13 szántóvető ***** válasza:
komolyabb grafikus teljesítményre is szükség lesz,egy ilyen laptop drága.elég lenne 4 mag/8 szál,viszont egy megfelelő laptop valahol 900 eurónál kezdődik.
2022. febr. 4. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!