Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lenovo Tabletek jó minőségűek?

Lenovo Tabletek jó minőségűek?

Figyelt kérdés

Konkrétan a Lenovo Tab P11-re. gondolok.

Elsősorban online tanulásra, irodai munkára és közösségi oldalakra lenne használva.

Játékra abszolút nem.

Jó választás lenne?

Köszi a válaszokat!

2022. jan. 17. 09:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Átlag irodai, iskolai felhasználásra (tanuláshoz, szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, urambocsá esetenként hagyományos prezentációk készítéséhez) meg közösségi oldalak böngészéséhez (akár egy cég marketingeseként) nem kell brutálerős hardver. (ellentétben mondjuk a filmvágással, vagy a Photoshoppal, amihez melegen ajánlott a minél erősebb "vas".

Nővérem lányának van Lenovoja, meg van vele elégedve. Marketinges egy cégnél.

2022. jan. 17. 09:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem CPU ban nem túl acélos.

A 662 a jó öreg 665 leszármazottja ami a 660 nak leszármazottja.

Jelentős különbség az energiahatékonyság javulása. Teljesítményben kb ugyan az végig.

Ez olyan minimum manapság hogy ez alatt már szenvedés az Android használata.

Spec én valami erősebbet javasolnék.

Inkább 6GB -al.

Szerintem.

100k ért ezért ez szerintem sok.

7xx -es Snapival azt mondanám oké. 6Gb memóriával.

Appe iPad ami ugyan csak 64Gb os de A13 bionic -al kb 2,5-3x gyorsabb. 130-135k ért. Igen a háttértár csak 64Gb. De ezt leszámítva kb mindenben jobb jelentősen.

Alap kiépítésben ez egy nagyon ütős darab.

Mindig van egy alap verziója az almának ami ár értékben oda teszi magát.

5év támogatás van rá, most jött ki.

Most vettünk egyet. Sokat tököltünk melyik tablet legyen.

Néztem hogy 200+ a normális androidos tab.

Ha nem 2 évre gondolkodom előre. Úgy döntöttem megkötöm a kompromisszumot a tárhellyel.

Mindenképpen nézd meg.

2022. jan. 17. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!