Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ebook olvasó vásárlás előtt...

Ebook olvasó vásárlás előtt állok, nem tudom melyik lenne a megfelelőbb?

Figyelt kérdés

Igazán kettő közt gondolkodom, de szeretnék véleményeket hallani pro-kontra a két készülékről.

1 Kindle 2019 eBook olvasó, WiFi, 8 GB, 167 ppi

2 PocketBook Touch Lux 5 eBook olvasó, 6", 8GB + microSD foglalat, SMARTligh

Nagyon köszönöm a segítséget.

2022. jan. 15. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A Kindle felülete nem, de nincs sok szöveg. Az Amazonról is tudsz (nem magyar) könyveket letölteni, vagy mindkettő esetén letöltöd valamivel valahonnan, és rámásolod. Vannak könyvek ingyen és pénzért is, ez hosszú téma.
2022. jan. 15. 22:25
 12/14 anonim ***** válasza:

"Azért én elgondolkodnék, ki a "buta kiscsávó" kettőnk közül, mert ugyan valóban arra reagáltam"

Na ki lehet az, mikor te jegyezted meg, hogy van, ahol mobi is van az epub mellett. Ez teljesen értelmetlen, persze, hogy ha más is van, akkor az ember olyant választ, amit az olvasója kezel. És mégis, sok letöltő oldalon találkoztam már olyannal, hogy csak epub volt. Én is csak azt töltök le, de ez másodlagos, erre ne hivatkozzál már.

"aki epub-ot töltött le, amit aztán pdf-be (!) konvertált, hogy tudja olvasni a Kindle-jén"

Az aztán egy észbajnok lehetett, a pdf-et nem tudják ezek rendesen kezelni. A normális megoldás a másik ebook formátumra konvertálás. De ennek semmi köze semmihez.

" Mellesleg sokra megy pár sosem használt formátummal..."

Van, aki két könyv elolvasását tartja életcélnak. Kettőt alighanem talál is a megfelelő formátumban. Én hosszabb ideje olvasok tableten meg olvasón, és a Pocketbook összes lehetséges formátumával találkoztam már. Pár sosem használt formátum, mi? :És még kifogásod van a buta kiccsávó ellen. :D :D :D

"A Calibre programmal 2 gombnyomás bármilyen formátumot feltölteni a Kindle-re."

Az pont kettővel több, mint a nulla...Engem ez annyira nem érdekel, nálunk ez úgy megy, hogy a számítógépen levő applikációval tölti fel az illetékes a Kindlere, és az érdeklődik, hogy konvertálja-e. Mint ahogy írtam.

"ez a kiccsávózás ha valaki mást ír mint a te véleményed, rettentő primitív jellemre vall"

Nos, szerintem a primitívség ott kezdődik, mikor valaki nem érti, mit olvas, de állást foglal. Szó nem volt arról, hogy " mást ír mint a te véleményed". Nem a véleményemről volt szó, én egy tényt közöltem, mire ő oktalanul leírta, hogy nem az a helyzet. Miközben, de. Ha egyszer csak egy mobit lát a ember egy helyütt, akkor nem lát mást, érted? Akkor konvertálnia kell, érted? Akkor hiába vigasztalná magát azzal, hogy más könyveknél van más formátum is, érted? Erről írtam, érted? A vélemény az, hogy én ugyan nem vennék már 300 DPI alattit még egyszer. Érted?

Te is elég bunkó vagy, hogy a kiccsávózást kifogásolod - csak, miután szerintem igen jót írtam a #3 alatt. Az nem számít? :D

Nem bírom azokat, akik nem értik az alapvető magyar mondatokat.

2022. jan. 16. 16:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyelj már te amputált agyú mama kedvence, nyilván úgy értettem, hogy ahol van mobi, mert ha csak epub van, nyilván azt tölti le az ember. Egyébként a pdf sem tragédia, ha normális méretű. A többi hülyeséget rád hagyom.
2022. jan. 16. 19:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, a sok segítséget. Meglett a ebook, egy PocketBook Touch Lux 5 lett a nyerő.
2022. febr. 4. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!