Szerintetek a dvd,blu-ray filmek,lemezek gyűjtése régi módi és kihalt dolog az emberekben ?
Figyelt kérdés
Eredeti tokos lemezes filmekről beszélek.2022. jan. 1. 10:27
1/6 anonim válasza:
Igen, mert már sok filmet megtalálsz az interneten is
2/6 Vortrex válasza:
Igen, mint ahogy többi ilyen kérdésnél is az volt az elmúlt 10 évben
3/6 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 10 évben nem regiztem ide. Én nagyon sokáig gyűjtöttem. 10 év időtávban sokan gyűjtötték,de nem az elmúlt 10 év a lényeg. 10 év között a gyűrűk urát is szerettem . Ma meg már nem. Ami 2022 első napján van az a kérdés.
2022. jan. 1. 10:54
4/6 Vortrex válasza:
Akkor keress rá a dvd-kre ebben a kategórián belül, és győződj meg róla a saját szemeddel mennyire nem érdekelnek senkit
5/6 A kérdező kommentje:
Elhiszem neked.Nem is azért írtam,hogy vitatkozzam. Műanyagon nem tör ki a balhé 👍😁
2022. jan. 1. 11:15
6/6 anonim válasza:
Nem! Egyre értékesebb dolog a magántulajdon! Hogy birtokolj valami kézzelfoghatót, ami valóban a tiéd! Egy eredeti film, zene, könyv gyüjtésével ezeket a legjobb minőségben tudhatod magadénak! Személyessé és emberközelivé tesz egy gyüjtemény egy embert, mert bepillantást enged az ízlésében. Szàmtalan jó példából hozok néhànyat: a termék valóban a tiéd, nem csak bérelsz egy hozzáférést egy szerveren (streaming) amit x idő után a jogdíj lejártàval cserélnek, vagy menetközben cenzúráznak! Több másik embernek biztosítasz megélhetést, boltok, posta, nyomda, kiadó, szerző amik jobb érzéssel töltenek el, azon felül, hogy nem kalózkodtál! Nagyon szép tud lenni egy gyüjtemény, a lakás dísze. Sokkal jobb a fizikai hordozók minősége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!