Eltűntek az autósok az Auchan kútról. Többször voltam a héten árúházak környékén, kihalt volt a kútoszlop környéke. Úrizálnak a Shellnél?
Figyelt kérdés
#Auchan #480-as gázolaj
2021. nov. 19. 14:19
1/10 anonim válasza:
Csak találgatok: mivel most máshol sem drágább, nem zarándokolnak el oda.
2/10 anonim válasza:
Minek mennének oda? Tipikusan városszéli, kieső helyen vannak az Auchan kutak, márpedig ha ott nem olcsóbb az üzemanyag, minek zarándokoljanak oda?
3/10 anonim válasza:
Auchanon 477, minenütt máshol 480.
literenként 3 Ft-ért nem éri meg messzebbről elmenni direkt az auchan kútra. Ugye, eddig 25-30 Ft-os különbség volt.
4/10 anonim válasza:
Eut úgy mondod mintha az Auchan kút mindenkinek útbaesne. Lóf*szt, azért mennek oda az emberek mert durván olcsóbb a benya mint máshol. De mivel most kemény 3 forinttal olcsóbb, nem fognak kilométereket megtenni hogy a madarasteszkónál tankoljanak, hanem ott ami épp útba esik.
5/10 Koplárovics Béci válasza:
Ja. 2.99Ft az már urizálás :)
6/10 anonim válasza:
a Savoya parki Auchan kút nincs a város szélén
7/10 anonim válasza:
Az egész Savoya a szélén van :-)
8/10 anonim válasza:
Ja az egész Savoya kint van a pékben de a többi kúthoz képest belvárosban van, mert azok meg az M0 környékén vannak. Nyilván senki nem fog pár Forintért oda menni.
Na meg valljuk be, aki teheti mindig "minőségibb" dolgokat vesz, bármiből is, nem csak benzinből. Aztán ha ha megkapja a jobbat ugyanannyiért akkor nyilván azt fogja venni.
Most ha azt mondanák, hogy mától a Túró Rudi is annyi lesz mint az Auchan rudi, vagy a Mizo tej is annyi mint az Auchan tej, akkor nyilván mindenki azt venné.
Ha azt mondanák, hogy a Gundelban is 1500 a napi menü, akkor persze, hogy sorban állás lenne.
9/10 anonim válasza:
én azt láttam hogy a normál kutakról is eltűntek, szerintem mindenki teletankolta még az utasteret is az "olcsó" benzinnel a héten.
10/10 anonim válasza:
Mivel egységesek lettek az üzemanyag árak, az emberek inkább tankolnak ugyanannyiért egy jobbnak hitt kúton, annak ellenére, hogy az auchan kút üzemanyaga is teljesíti a rá vonatkozó szabványokat. Nem szeretnék ebből vitát nyitni, és most csak az alap benzinről és gázolajról van szó, nem a prémiumról, ahol nagyobb az eltérés. A sima üzemanyagnál egyik kút sem fog a minimum szabványnál jobb minőséget adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!