Milyen tv-t ajánlotok, ha nem lesz tv műsor hozzákötve?
Figyelt kérdés
Vagy telefonról akarom irányítani, vagy maga a tv-n lehessen netezni, filmet nézni, youtubeot nézni. Nem lesz rákötve az rtl stb.2021. dec. 27. 22:29
1/16 A kérdező kommentje:
Utólag végiggondolva, jobb lenne, ha a tv-n lehessen netezni. Független legyen a telefontól, ha lehet
2021. dec. 27. 22:31
2/16 anonim válasza:
TV-n inkább ne akarj netezni, lassú mint a csiga.
3/16 anonim válasza:
Netre ezek bem alkalmassak, max youtube, netflix.. sorozatos, es filmes oldalak felejtos
5/16 A kérdező kommentje:
És ha telefon képernyőjét osztom meg?
2021. dec. 27. 22:43
6/16 anonim válasza:
Nekunk egy Lg smart tv van, 100 ezer korul vettuk 1 eve. Nincsenek csatornak, csak netflix es youtube-ra hasznaljuk, szep a kepe, tokeletesen mukodik.
Van rajta bongeszo, ha ezt erted netezes alatt, de szerintem nem praktikus, nem is hasznaljuk. Barmi mas kell, arra ott a telefon es laptop.
8/16 A kérdező kommentje:
Nem a híreket akarom olvasni rajta :D
Filmnézős webes oldalakra gondoltam:)
2021. dec. 27. 23:27
9/16 anonim válasza:
Az nem igazan mukodik, de nem is baj szerintem.
Esetleg az mukodhet, hogy laptopot vagy telot kikuldod tv-re es akkor tudsz ketes oldalakrol online filmezni (de a minoseg undorito lesz). Legjobb megoldas ha letoltod a filmeket egy kulso hordozhato eszkozre es azt csatlakoztatod a tv-hez.
10/16 A kérdező kommentje:
Akkor ez így offos teljesen? :(
Tehát akkor netflix játszana így meg a yt
2021. dec. 27. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!