Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » TV boxon miért nem lehetséges...

TV boxon miért nem lehetséges (jogilag) előretekerni egy műsort?

Figyelt kérdés
Nemcsak az éppen még futó műsoroknál írja ki, hogy jogilag nem engedélyezett az előretekerés (ott érthető, mert még tart, még ha később is indítottam el), hanem jó pár órája lefutott műsoroknál is. Esetleg még több időnek kell eltelnie (akár egy napnak is) a megnézendő műsor korábban vetített időpontjától?

2021. júl. 17. 23:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a reklamozok nem szeretnek. Nem azert fizetnek ugyanis hogy attekerd, hanem azert hogy le legyen nyomva a torkodon.
2021. júl. 17. 23:51
 2/10 anonim ***** válasza:
A termékbemutetót is végig kell ülni, csak a végén jár az ajándék. :)
2021. júl. 18. 07:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam (Panasonic, Sharp TV, régebben Telekom IPTV) soha nem volt ilyen, most hallok róla először. Vodafone?
2021. júl. 18. 10:31
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, Vodafone.
2021. júl. 18. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Jaja, szerzodesek valtoztak, UPC-nel meg lehetett tekerni, a Voda tobb penzt akar a hirdetoktol ugyhogy letiltotta a tekerest. Kovetkezmeny nincs, sok helyen csak oket tudod valasztani ugyhogy szolgaltatovaltas is felejtos.
2021. júl. 18. 11:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
UPC-nél vagyis Vodafone nál csak az RTL Klub műsora nem fottatható előlre, azért, hogy nézd végig a reklámokat. Ez business
2021. júl. 18. 23:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a(z eddigi) válaszokat!

1-es, 5-ös, 6-os: Igen, a reklámokra nem is gondoltam, de logikus.

6-os: Én mondjuk a Sorozat+-nál tapasztaltam, de az is az RTL Klub csatornája, azon nézem általában később a műsorokat. De akkor azért van ott is, amit írsz. Múltkor a Nat Geo Wild-nak néztem meg este egy reggeli műsorát, ott már tudtam előretekerni a reklámoknál, azért gondoltam először, hogy jó pár órának kell eltelnie, de akkor nem ezen múlik, hanem azon, hogy az RTL Klub, vagy annak valamelyik csatornája, vagy sem.

2021. júl. 19. 00:37
 8/10 anonim válasza:
Csak a szemét Vodafone nem engedi áttekerni a reklámokat, de érdekes, ott se minden adónál! Az RTL végignézet ÚJRA minden reklámot, ami van, hogy filmenként 5x10 perc is!
2022. szept. 17. 19:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A Telekomnál is hasonló a helyzet, úgy tudom.
2022. szept. 17. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a UPC régebbi médiaboxain sem lehetett előretekerni az RTL csoport csatornáin. Csak erről elfelejtettek a drágák értesíteni, mert az előre mutató nyilak ugyan megjelentek, de nem jött fel semmilyen értesítés, hogy ennek ellenére miért nem megy gyorsabban a visszanézhető anyag.
2022. dec. 3. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!