YouTube-on hogyan tudom előretekerni a videót?
Most valamiért nem megy. Egyszer a YT leállította a videónézést, majd újratöltöttem a lapot. Majdnem negyed óra eltelt a videó eleje óta, és a roh%/*(*dt életbe nem engedi, hogy visszatekerjem odáig. És EZT MÁR NAGYON UNOM!
Már rengetegszer volt ilyen, de volt ez 40 perccel is. Emellett a videókban is mostanában minőségváltoztatás nélkül elkockásodik és elszíneződik a kép, és van, hogy ez pont a fontos részeknél van. Még gyakran átvált a kedvenc 480p-mről a 240p-re vagy a csodás 144p-re és nem engedi, hogy visszategyem. A helyzet a felbontásváltásokkal már sokkal jobb, mióta egy adblockot letöltöttem, mert a reklám jobban ette az internetet, mint a videó, és még a 360p is nehezen ment. Még mindig gyakori, de jobb. És valaki megfenyegetné a Google-t, hogy ha még ennél is pocsékabb csatornadizájnt csinálnak, nagy baj lesz? >XD
Üdv:
-- Tamás
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!