Olyan elektronikus eszköz (kombó gitárhoz haszn.) aminek földelt a csatlakozója, biztonsággal használható-e padlós szobában - ahol csak földeletlen dugaljak vannak a falban?

Figyelt kérdés
Természetesen úgy értve, hogy ezekbe a földeletlen fali dugaljakba (konnektor) bedugva működtetni.....
2021. dec. 24. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyébként biztos az a 200w? Az nagyon sok. Csövesből meg leemelné a háztetőt 🙂
2021. dec. 24. 13:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Fapadlós helyiség jelenthet talán valamenyi plusz biztonságot (?)
2021. dec. 24. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem csöves a készülék, nem vagy akut életveszélyben.😄

A fapadló mindenképp jobb ilyen szempontból, mint pl a fürdőkád.

2021. dec. 24. 14:09
 14/17 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintem annyi. Mellette a szék csak viszonyításnak van. Eredeti német gyártmány. Nem azért ilyen nagy teljesítményű, hogy bömböltessem

Úgy logikáztam, hogy jobban (szebben) kiadja a hangokat egy nagy teljesítményű hangfal kis 'fordulaton'...mint egy kisebb telj. magasabb 'fordulaon/hangerőn). Végülis nem logikáztam teljesen jól, mert ebben a nagy teljesítmény miatt van egy hűtőventillátor...aminek a zaja bár nem nagy, de akkor lenne a legjobb, ha egyáltalán nem lenne (neki zaja)

2021. dec. 24. 16:28
 15/17 A kérdező kommentje:

[link]

Talán majd most....

2021. dec. 24. 16:53
 16/17 A kérdező kommentje:
28 kiló
2021. dec. 24. 16:55
 17/17 A kérdező kommentje:
Pl. egy koncerten, vagy olyan helyen, ahol van legalább 8-10 ember - ennek a hűtőventillátornak a zaja beleolvad az általános alapzajba. De, amikor egyedül vagyok egy szobában a cuccal...hallható a súgása
2021. dec. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!