5-6 éve vettem egy "okos"TV-t. Azóta megszűnt rajta a lehetőség, hogy YouTube-t nézzek, hogy skype-ot használjak, sőt már az is, hogy egyáltalán csatlakozzak netre. Van megoldást a problémámra? Az nem jó, hogy vegyek egy újabb TV-t.
Figyelt kérdés
A gyártó (sony) azt mondja, hogy sajnos már nem támogatja a szolgáltató. Akkor minek az "okos" TV? -kérdem én.2018. márc. 17. 18:08
1/4 anonim válasza:
Ez komoly?Nekem is Sony van,ezen még van,igaz 3 éves.
Nem vagyok nagy szakértő,de van egy kütyü amivel fel lehet okosítani a tévét.Utána nézek és megírom.
2/4 anonim válasza:
Fejlesztik az alkalmazásokat, azonban.. ennek megvan az ára. Az, hogy ahány modell annyi félére kell ezeket az alkalmazásokat optimalizálni.
Ilyen esetben azzal kell megpróbálkozni, hogy az alkalmazások egy régebbi verzióját valahogy a készülékre juttatni(youtube és google sokat segíthet), ha nem megy.. akkor sajnos megkell barátkozni a tudattal, hogy kiöregedett a készülék.
5-6 év ilyen téren felér más téren 50-60 évvel.
3/4 anonim válasza:
Szóval ilyen dologra gondoltam,de biztosan kapsz majd jobb választ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!