Van lehetőség youtuberól videót töröltetni? Nagyon sürgős!
Figyelt kérdés
Egy netes játékban csúnyákat írtam egy lánynak, aztán kihívott játszani, ahol legyőzött, de ott is csúnyákat írtam neki. Le tudom szedni a videót?
https://www.youtube.com/watch?v=ENipgmxWPqk
2017. szept. 13. 22:59
1/15 anonim válasza:
Ha nem Te töltötted fel és nem sérti a személyiségi jogaidat (márpedig nem vagy felismerhető benne, és a teljes neved se szerepel rajta), akkor esélytelen.
2/15 anonim válasza:
Ha ennyire béna vagy, akkor minek arcoskodsz, te szerencsétlen?
3/15 A kérdező kommentje:
Nem én arcoskodtam ő szól be mindenkinek én csak azt írtam hogy nem tud jáccani mert lány
2017. szept. 13. 23:19
4/15 anonim válasza:
De ha Te még annyira se tudsz játszani, akkor minek szólsz be másnak? :)
5/15 anonim válasza:
szanalmas, gyava kis fereg vagy te, meg is erdemled hogy ez a video fennmaradjon. ha volt eleg nagy pofad hogy beszologassal csak mert lany, akkor most legyen eleg nagy pofad elviselni a kritikat.
6/15 anonim válasza:
wehehhehe amig nem szoltal hozza a sajat neveddel, a sajat profilkepeddel (8 eves lehetsz kb....), addig senki se tudta ki a fene vagy. TE MAGAD publikaltad, ugyhogy innentol kis baratom a te felelosseged hogy miket irogatsz masoknak.
7/15 anonim válasza:
Koszi, en is jot rohogtem, mostmar egesz Hajmasker tudni fogja mekkora csira vagy:D
Foleg az tetszett, amikor elsutotted hogy "a fászomat dugom a pinád közé".
8/15 TR75 válasza:
Ami azt illeti, a lánykát sem kell félteni.
9/15 Bihar Valatonon válasza:
Nekem egy kérdésem van csak...hogy kell "töröldeni"? :)
10/15 A kérdező kommentje:
És hogy kértem hogy le szedje a videot de azt mondta csak akkor ha beírom hogy laura hónalját nyalom de akkor se szette le? Akkor se lehet törölni,. Azt mondta azt is felvette.
2017. szept. 14. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!