Van lehetőség youtuberól videót töröltetni? Nagyon sürgős!
Figyelt kérdés
Egy netes játékban csúnyákat írtam egy lánynak, aztán kihívott játszani, ahol legyőzött, de ott is csúnyákat írtam neki. Le tudom szedni a videót?
https://www.youtube.com/watch?v=ENipgmxWPqk
2017. szept. 13. 22:59
11/15 TR75 válasza:
A kommentjeidet tudod törölni.
A videó alatt van egy menü, aminek az egyik pontja a videó bejelentése. Ezt megpróbálhatod.
Mindenesetre jobban jársz, ha tanulsz a dologból, és legközelebb ésszel viselkedsz.
12/15 Bihar Valatonon válasza:
Haver....becsicskított egy csaj...vágod? Innen már az jön,hogy te leszel seggberakva :DDDD
13/15 anonim válasza:
Se a te anyád, se az övé nem töröldöt egyikőtőkkel sem! A kiscsajt sem kell félteni, ahogy látom. Én pld. kiléptem volna a játékból, aztán tiltottam volna a kiscsajt. Nekem a türelmemet, nem pedig az egómat derogálja egy ilyen. Mondjuk én már kiléptem a 10en éves korból. De a videó alatti kommenteddel csesztél ki magaddal úgy igazán! De még ide is belinkelted! Csak most, már 43nak ismerjük az arcodat, és a nevedet is. Szerintem töröld a kommentet! A kislány meg nem téged, hanem saját magát égeti le. Ahogy láttam, van több videója is, gondolom hasonló szintet üt meg azokban is...
14/15 anonim válasza:
Japp. Meglestem még egy videóját. A szókincse odáig fejlődött, hogy SZAR. De cserébe használ vesszőket, és aránylag mèg írni is tud.
15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkit piszkál álandóan de nem lehet a játékba tiltani.
2017. szept. 15. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!