Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van lehetőség youtuberól...

Van lehetőség youtuberól videót töröltetni? Nagyon sürgős!

Figyelt kérdés

Egy netes játékban csúnyákat írtam egy lánynak, aztán kihívott játszani, ahol legyőzött, de ott is csúnyákat írtam neki. Le tudom szedni a videót?

https://www.youtube.com/watch?v=ENipgmxWPqk

#videó #YouTube #Laura #bomber friends
2017. szept. 13. 22:59
1 2
 11/15 TR75 ***** válasza:

A kommentjeidet tudod törölni.

A videó alatt van egy menü, aminek az egyik pontja a videó bejelentése. Ezt megpróbálhatod.

Mindenesetre jobban jársz, ha tanulsz a dologból, és legközelebb ésszel viselkedsz.

2017. szept. 14. 06:30
 12/15 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Haver....becsicskított egy csaj...vágod? Innen már az jön,hogy te leszel seggberakva :DDDD
2017. szept. 14. 06:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Se a te anyád, se az övé nem töröldöt egyikőtőkkel sem! A kiscsajt sem kell félteni, ahogy látom. Én pld. kiléptem volna a játékból, aztán tiltottam volna a kiscsajt. Nekem a türelmemet, nem pedig az egómat derogálja egy ilyen. Mondjuk én már kiléptem a 10en éves korból. De a videó alatti kommenteddel csesztél ki magaddal úgy igazán! De még ide is belinkelted! Csak most, már 43nak ismerjük az arcodat, és a nevedet is. Szerintem töröld a kommentet! A kislány meg nem téged, hanem saját magát égeti le. Ahogy láttam, van több videója is, gondolom hasonló szintet üt meg azokban is...
2017. szept. 14. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Japp. Meglestem még egy videóját. A szókincse odáig fejlődött, hogy SZAR. De cserébe használ vesszőket, és aránylag mèg írni is tud.
2017. szept. 14. 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkit piszkál álandóan de nem lehet a játékba tiltani.
2017. szept. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!