Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha egy erősítő 4 kimenetes (A...

Ha egy erősítő 4 kimenetes (A és B) hogan lehet egyszerre a kettőt aktiválni ha tudja is?

Figyelt kérdés
Van egy 4 kimenetes erősítőm ami támogatja hogy a+b oldala egyszerre szóljon, na de ha mind a kettőt akarnám egyszerre aktiválni nem szól egyik sem, de külön-külön pedig igen, hogy van ez?

2021. dec. 16. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hát, fene tudja, ami infót találtam róla aszerint 2x110w/6ohm a zenei teljesítménye, de ha jól nézem a táp 200w sincs benne, tehát ez lehetetlen, mellesleg a Sony-nak sokkal, sokkal, sokkal nagyobb a harmonikus torzítása, tehát még ha picit erősebb is mint a Pioneer, biztos nem jobb a hangminősége, főleg nagyobb hangerőn
2021. dec. 17. 01:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Én annyit vettem észre hogy nagy hangerőn nem torz a hang a pioneer-nál a sony- n pedig kB fele hangerőnél elkezdtek a mélyek torzulni így mindig lejjebb kellett venni a mélyből. Azért csodálkozom hogy gyengébb lenne a pioneer mert sokkal nagyobb hangerővel bír és egyáltalán nem torz nagy hangnál
2021. dec. 17. 05:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a lényeg, ha jobban szól, akkor jobban szól, tök mindegy mi van a papírra írva.
2021. dec. 17. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!