Sims 2 Hogyan élesszük fel a halott Simet?
Ha megvan az egyetem kiegészítő, akkor bírod ezt a kódot :unlockCareerRewards
Akkor a karrier jutalmak közül kiválasztod a kaszás telefont. Felhivod és pénzt kell ajánlani neki. A feltámasztás eredménye a fizetségtől függ:
• §1 – §987 között a feltámasztás sikertelen lesz, a pénz pedig kárba vész anélkül, hogy bármi történt volna.
• §988 – §4127 között a halott sim zombiként fog visszatérni, valamint elveszíti a jártasság- és személyiségpontjainak javát, és negatív hangulatban, a feltámasztója felé rossz kapcsolati mutatókkal fog visszatérni.
• §4128 – §8512 közötti fizetség esetén a halott minden jártasságából veszít három pontot, a személyisége fordítottá válik, ám kicsit jobb kapcsolatot fog ápolni a feltámasztójával.
• §8513 – §10,000 közötti fizetség esetén pedig a feltámasztott sim tökéletes állapotban tér majd vissza.
Igen én írtam ki eddig ezeket a Simses kérdéseket. Léci tudtok válaszolni arra a kérdésemre, hogy hogyan kell nyakörvet föadni Sims 2 -ben egy kutyára/macskára (örökbefogadottra) nyakörvet
link: https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__egyeb-..
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!