Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Olyan kütyüt szeretnék ami a...

Olyan kütyüt szeretnék ami a laptopom hangját kiküldené a telefonomra vagy az autó rádiómra. Mindkettő bluetoothos kivéve a laptop. Ebayen találni ilyesmit?

Figyelt kérdés

2021. nov. 26. 18:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

A gepedbe egy BT stick (vagyis dongle) mindenkepp kell. Innen aztan csak attol fugg melyik eszkoz milyen BT profilt tamogat.

A telefonod es a notebookod hangja mint kihangosito es mint media lejatszo a radiora valszeg fog menni.

Abban vagyok bizonytalan hogy egy telefon fel van-e keszitve hogy hangot fogadjon. Mert ez altalaban forditva szokott lenni.. marmint altalabab a telefon kuldi a hangot.

2021. nov. 26. 23:25
 2/21 anonim ***** válasza:
Inkább wifin vannak erre megoldások, nyilván jobb minőségben. Azt nem követtem, hogy mik vannak, mi honnan fizetős, stb, de ha nekem lenne szükségem ilyesmire, max pár óra próbálgatás meg keresgélés után megtalálnám a nekem megfelelőt...
2021. nov. 27. 03:34
 3/21 anonim ***** válasza:

Autoradiora szeretne a notebook hangjat. Azert az autoradion ritka a Wifi en legalabb is eddig nem lattam. Es halenne is, eleg kicsi a lehetoseg a mokolasra mert eleg zart celhardver.

BT-s autoradiokon viszon sznte mindig van a kivetkezo ket BT profil:

-hivas kihangositas

-media lejatszas

Szoval ezert gondolom hogy a BT iranyba kellene elindulni.

2021. nov. 27. 09:20
 4/21 anonim ***** válasza:
Telefonra vagy autórádióra haver, gyengén látsz?
2021. nov. 27. 10:16
 5/21 anonim ***** válasza:
#4 Ezt kinek uzented? :)
2021. nov. 27. 10:19
 6/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Biztosan nem usb dongle eszközt vennék, macera használni, nekem kb. minden egyes alkalommal be kell állítani, hogy az legyen a hangeszköz, win10, de ha neked nem gond, akkor ez egyszerű megoldás. Inkább bluetooth adót vennék, amit a hangkimenetre tudsz kötni, sokkal jobb szerintem.
2021. nov. 27. 12:03
 7/21 A kérdező kommentje:

[link]

ez jó lenne nekem?

2021. dec. 1. 09:06
 8/21 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, de szerintem piacon olcsóbb. Nem nagy minőség, semminél sokkal jobb, árát megéri.
2021. dec. 1. 13:19
 9/21 anonim ***** válasza:

De ezzel miert is lennel elorebb?

Ezt az autoradioba kell dugni. Es alapvetoen BT-n fogadja a zenet amit a jack dugon az autoradioba juttat... Illetve van kihangosito funkcioja de ez most mellekes.

De azt irtad hogy az autoradiod eleve BT-os. Ami pedig valszeg tudja ezeket alapbol. Tehat az autoradiod egy olyan funkcioval bovitened amivel eleve rendelkezik.

Es a notebookodban meg mindig nem lesz BT... tehat ott egy tapodtat sem jutottal elore.

Vagy az altalad belinkelt BT vevot mihez akarod hasznalni? Lehet en ertettem felre a szandekot...

Van amugy olyan BT "ado" ami jack-en fogad analog hangot es BT-on kuldi egy BT "vevonek", pl az autoradiodnak. Na ilyennek lenne ertelme, de azt a laptop hang kimenetere kellene dugni. Mar ha a hang ki van vezetve pl egy jack aljzatra. (Altalaban szokott lenni)

2021. dec. 1. 16:43
 10/21 anonim ***** válasza:
Esetleg egy fm transzmitter.
2021. dec. 1. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!