Olyan kütyüt szeretnék ami a laptopom hangját kiküldené a telefonomra vagy az autó rádiómra. Mindkettő bluetoothos kivéve a laptop. Ebayen találni ilyesmit?
A gepedbe egy BT stick (vagyis dongle) mindenkepp kell. Innen aztan csak attol fugg melyik eszkoz milyen BT profilt tamogat.
A telefonod es a notebookod hangja mint kihangosito es mint media lejatszo a radiora valszeg fog menni.
Abban vagyok bizonytalan hogy egy telefon fel van-e keszitve hogy hangot fogadjon. Mert ez altalaban forditva szokott lenni.. marmint altalabab a telefon kuldi a hangot.
Autoradiora szeretne a notebook hangjat. Azert az autoradion ritka a Wifi en legalabb is eddig nem lattam. Es halenne is, eleg kicsi a lehetoseg a mokolasra mert eleg zart celhardver.
BT-s autoradiokon viszon sznte mindig van a kivetkezo ket BT profil:
-hivas kihangositas
-media lejatszas
Szoval ezert gondolom hogy a BT iranyba kellene elindulni.
De ezzel miert is lennel elorebb?
Ezt az autoradioba kell dugni. Es alapvetoen BT-n fogadja a zenet amit a jack dugon az autoradioba juttat... Illetve van kihangosito funkcioja de ez most mellekes.
De azt irtad hogy az autoradiod eleve BT-os. Ami pedig valszeg tudja ezeket alapbol. Tehat az autoradiod egy olyan funkcioval bovitened amivel eleve rendelkezik.
Es a notebookodban meg mindig nem lesz BT... tehat ott egy tapodtat sem jutottal elore.
Vagy az altalad belinkelt BT vevot mihez akarod hasznalni? Lehet en ertettem felre a szandekot...
Van amugy olyan BT "ado" ami jack-en fogad analog hangot es BT-on kuldi egy BT "vevonek", pl az autoradiodnak. Na ilyennek lenne ertelme, de azt a laptop hang kimenetere kellene dugni. Mar ha a hang ki van vezetve pl egy jack aljzatra. (Altalaban szokott lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!