Van valami jó androidos alkalmazás amivel át tudom tölteni a képeket videókat a telefonomról a laptopomra?
Samsung (galaxy s20) telefonom van és asus (vivoBook) laptopom és át szeretném tölteni a telefonomról a képeket és a videókat, de ha bedugom akkor amiket a telefonommal csináltam képeket és a videókat beadja általában de a képernyő fotókat és messenger fotókat, videókat nem adja be pedig a telefonomra le vannak automatikusan töltve azok a képek és videók
(Amikor huawei-em volt akkor a HiSuite alkalmazást használtam az szuper volt, de ez az alkalmazás sajnos samsungon nincs😞)
Van valami jó alkalmazás erre, hogy át tudják mindent tölteni?
->de ez az alkalmazás sajnos samsungon nincs
De van: smart switch.
Köszönöm!
És ezek megbízható alkalmazások?
Nem. USB-vel bedugod a gépbe, felajánlja, hogy letöltsd a smart switchet. Ha mégsem, akkor letöltöd ezt telefonra: [link]
Ezt pedig laptopra:
Windows esetén: [link]
MacOS esetén:
Telepíted a telefonon és a laptopon a programot, és itt pedig találhatsz segítséget, ha elakadtál valahol: [link]
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!