Tv "okosítót" keresek, tv smart box vagy stickre lenne szükségem, van ilyen? többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy jó okosítót, ami HDMI-vel kapcsolódik TV-hez vagy projektorhoz használnám. Android rendszer lehetőleg és ne csak netflix meg Youtube legyen rajta hanem böngésző is. Néztem a xiaominak a stick és box lehetőségét de ha jól láttam ezeken nem volt lehetőség a böngésző használatára, valami olyat keresek ami bevál és nem lassú.2021. nov. 24. 15:32
1/4 anonim válasza:
Google Chromecast 3 elvileg tudja. 15k
Google Chromecast 4 is van de az marha drága bár abban natívan benne van minden amit akarsz. Egy komplett androidos kütyü.
ez viszont 25-30k
2/4 anonim válasza:
Német raktárból küldve egy hét alatt itt van nálad. Magyar nyelvre is állítható, teljes play áruház rajta:
3/4 anonim válasza:
#2 Támogatás meg 0.
Alapvetően nem is kell, de a táp az szereti megadni magát az ilyen olcsó csodáknál. 2 is meghalt mire rájöttem hogy tulajképp a kütyü működik de a táp ami bajos.
Inkább lecseréltem a Google félére. Szerintem ez így jobb.
4/4 anonim válasza:
Hát, én meg amit a Google legújabb kütyüről olvastam, hát inkább nem kell, köszi. Drága és okosabb akar lenni nálam, meg sok mindenre annyira nem jó. Ha ez tönkremegy, még mindig lesz egy másik, újabb akár és még mindig jobban jöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!