Apple Watch SE vagy Series 6?
A két gép ugyanaz. Ha kell az ekg és a oxigénszint mérés akkor a 6-ot vedd, ha nem kell akkor meg az SEt.
Ennyi.
Ezen nincs mit érvekkel alátámasztani.
Kell az ekg vagy sem. Ezt meg csak te tudod, mi nem.
Nem tudom hogy olyan fontos funkció ez, ami miatt inkabb a 6-t válasszam. Elviekben a SE is szól szabálytalan szívritmus esetén, es tud pulzust is mérni.
Egyebkent en normálisan válaszoltam, én is elvárnám. Köszönöm :)
Én is normálisan válaszoltam! Még mosolyogtam is miközben írtam! Nem láttad? :D Vagy még esetleg hányjak cigánykereket is közben? :D
Ha van valami szívproblémád, vagy a családban a felmenőknél volt és lehetséges hogy örökölhetted akkor érdemesebb az EKG-s változatot venni, hogy rendszeresen tudd monitorozni a szíved működését. A sok EKG-ból az oros egy tendenciát is láthat aminek segítségével diagnosztizálni is tud.
Ez érvnek megfelel?
Ha nem veri földhöz a pénztárcádat a plusz kiadás akkor a 6-ot vedd. Mindig előre gondolkodj. Ez is lehet hogy majd pár hónap múlva pont a szaturáció mérés miatt derül ki hogy kovidos lettél és korábban meg lehet kezdeni a kezelést....
De ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz! :)
Köszönöm szépen a választ! :)
Még át gondolom, mert nagyon tetszik az SE, de felek hogy megbanom, mivel pici ráfizetéssel 3 funkcióval többet kaphatok akar a 6 os szériával.
De például ami nagyon tetszik az SE Ben a csillag fény színű szij, ami 6ba nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!