Megéri az Apple Watch series 3?
Ahhoz képest hogy a 3 80ezer a 4 140ezer az 5 pedig 150ezer, ha már rá vetemednél , hogy megvedd a négyet akkor vedd az ötöt. Igen a hármat is megéri megvenni, ha kell neked.
Excuse me! Elsőnek üzenném, hogy attól, hogy megengedhetem magamnak, hogy ilyet vásároljak, nem azt jelenti, hogy a szeretteimmel nem foglalkozok...
Másodiknak pedig csak annyit hogy hivatalos viszonteladónál nem árulnak apple watch series 4-et, csak 3-mast és 5-öst.
Felvethető ezek után, hogy az ötös és a második válasz (vagyis az első de a második mivel az első a kérdező utóirata volt) ugyan az a személy írta. Ír egy hülyeséget majd később lehordja magát mintha más személy írta volna , mert tényleg élettelen és ilyenekre jut ideje.
De persze ez további kérdéseket szül, hogy mivan akkor ha én hatos ugyan az vagyok aki az első és az ötös vagy akár az összes üzenetet írta? És magamban társalgok. Persze tudván magamról, hogy ez nem igaz még is hogy bizonyítám másoknak, ha anonimitás van az oldalon?
Milyen bonyodalmakat tudnak az antialmások szülni, elképesztő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!