Megéri Macbook Prora váltanom?
Figyelt kérdés
Jelenleg van egy 2017-es macbook air-em, tavaly nyáron vettem. Szerintetek megérné év vége felé egy prora cserélni? Teljeítmény, kijelző stb?2020. ápr. 23. 02:13
1/10 anonim válasza:
Te tudod az igényeidet, de az ilyen kérdésre általában a válasz: nem.
2/10 anonim válasza:
Mi az a felhasználás, amiben többet adna az új? Mi lenne a hasznod tőle?
3/10 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon jó a mostani Macbook Air, amit használok, az egyetlen ami zavar, hogy a kijelzőnek nem túl jó a felbontása.
2020. ápr. 23. 12:43
4/10 anonim válasza:
"Megéri Macbook Prora váltanom?"
Naná. :)
"Jelenleg van egy 2017-es macbook air-em, tavaly nyáron vettem. Szerintetek megérné év vége felé egy prora cserélni? Teljeítmény, kijelző stb?"
3 évente gépet cserélni nem sok értelme van, ha NEM roads a tied. (Mivel 2017-es és Apple így NEM hinném, hogy rossz volna, a konkurens jobban kidöglik 3 év alatt.
"Igazából nagyon jó a mostani Macbook Air, amit használok, az egyetlen ami zavar, hogy a kijelzőnek nem túl jó a felbontása."
Ha a munkádhoz szükséges új gép, vagy ha valóban a te igényeid kielégíti az új, miért be?
6/10 A kérdező kommentje:
Diák vagyok még, csak dolgozom, ebből van pénzem. Nagyon jó gép az Air, ez tagadhatatlan, csak morfondírozok egy váltáson:)
2020. ápr. 23. 21:54
7/10 anonim válasza:
Ez így nem túl sok indok. Ha el tudnád adni jó áron a mostanit, és az új ára sem szabadul még el az infláció végtelenjébe, akkor csinálhatsz egy valamilyen szemszgből hasznos üzletet.
8/10 A kérdező kommentje:
Én is pont ezen gondolkodtam. Félek, hogy addig marad nálam a gép, még végül nagyon lemegy az ára és csomót bukok rajta.
2020. ápr. 24. 10:11
9/10 anonim válasza:
A kijelzője a 2017-esnek valóban nem jó!
Most már vannak retinás macbookok 2018-tól. Azoknak gyönyörű képe van, mint a pro-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!