Polar M430 GPS futóóra vagy Apple Watch Series 3?
Sporthoz, elsősorban futáshoz kellene...
iPhone SE 2020 telefon mellé.
Melyik a jobb és miért?
Köszi! Igazából én ajándékba szánom... Annak akinek veszem, elsősorban futás mellé kell.
Elvileg nem igazán érdeklik egyéb funkciók... Viszont azt nem tudom, hogy az Apple amennyivel fapadosabb edzést illetően, annyival nyújt e többet egyéb területen. Mert amúgy ez az illető nem hardcore futó, lehet hogy ebből a szempontból nem a legkomolyabb kéne neki, akkor meg lehet hogy jobban örülne az egyéb funkcióknak.
1-es vagyok. Ha mondjuk nőről van szó, akkor a kinézet is számít, az M430 pedig spártai kinézete van, ráadásul ha kicsi az illető csuklója, akkor nem fekszik jól rajta az óra, ami nem csak kényelmetlen, hanem a csuklós pulzusmérést zavarhatja.
Apple Watchnal nem ismerem a pontos funkcionalitást, de ott többféle appot is lehet használni, pl. Strava app is van rá, én azt használná.. Az M430-nak meg a sportprofilok konfigurálhatósága még nagy előnye, hogy mit jelenítsen meg, hogy hol legyen a pulzuszónák vagy sebességzónák, és ha rögzíted az egyik zónát, az elhagyásakor figyelmeztessen, intervallozást lehet beállítani, stb., stb. Viszont nem érintőképernyős, a kijelzője fekete-fehér, totál fapados, kimondottan futó céleszköz (ettől még persze egy rakás más sportra van sportprofil, de futasban tud legtöbbet).
Értem, köszi!
Mivel ennyire mások, én pedig nem értek hozzá, úgy döntöttem, hogy inkább megkérdezem az illetőt... Így ugyan oda a meglepetés, de az öröm lehet hogy nagyobb lesz.
Majd adok még valami kisebb dolgot is mellé meglepiként.
Mégegyszer köszi a válaszaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!