HD ready TV-n digitális kábeles DIGI adás csúnya?

Figyelt kérdés

A másik TV full HD, ott nagyon szép a kép. Nem vártam, hogy ugyanolyan lesz, de ez kimondottan csúnya, kissé szemcsés, nincs EPG, nem írja milyen csatornára kapcsoltam, nem digitális adást fog? Olyan mint az analóg adás mikor nem tökéletes a vétel.

Chromecast-en, DVD-n szép kép jön, nem hibás a kijelző, akkor mi a baj? Kábeles DIGI-ről van szó. Mit csináljak vele, hogy normális kép legyen?

Kell hozzá box?

2021. nov. 8. 19:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ma reggelre az én Philips tévém is elfelejtette az összes beállítását,minden alapon van,mintha most vettem volna.Lefuttattam az automatikus csatornakeresést,szintén csak analóg csatornákat talált,digitálisat 0-át.Kézzel kellett beírnom a digi oldaláról a frekvenciákat,eltartott pár órát mire megint sorba raktam őket.

Most már kimentettem usb-re a csatorna és egyéb beállításokat.

2021. nov. 9. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!