HD ready TV-n digitális kábeles DIGI adás csúnya?
A másik TV full HD, ott nagyon szép a kép. Nem vártam, hogy ugyanolyan lesz, de ez kimondottan csúnya, kissé szemcsés, nincs EPG, nem írja milyen csatornára kapcsoltam, nem digitális adást fog? Olyan mint az analóg adás mikor nem tökéletes a vétel.
Chromecast-en, DVD-n szép kép jön, nem hibás a kijelző, akkor mi a baj? Kábeles DIGI-ről van szó. Mit csináljak vele, hogy normális kép legyen?
Kell hozzá box?
Olyan gomb van hogy ATV/DTV gondolom ezzel váltok analóg és digitális között?
Előbbinél vannak ezek a szemcsés adók, ha váltok DTV-re akkor kék háttér és "nincs jel" felirat.
A bemenetek kiválasztására van másik gomb, azt nem piszkáltam.
melyik szolgáltató?
Nézd meg a szolgáltatónál hogyan kell beállítani.
Nálam pl tarr kft-nél nem talált semmit. Be kellett manuálisan állítani a tv menüjében a frekcenciát meg mittoménmég mit és úgy találta meg a dolgokat.
DIGI, köszi a tippet, megnézem!
Annyi, hogy közben a hangolásnál lehet állítani, hogy csak digitális adást keressen, talált 69-et, boldogság gondoltam én, de a hangolás befejeztével továbbra sincs jel ha DTV-re kapcsolok 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!