HD ready TV-n digitális kábeles DIGI adás csúnya?

Figyelt kérdés

A másik TV full HD, ott nagyon szép a kép. Nem vártam, hogy ugyanolyan lesz, de ez kimondottan csúnya, kissé szemcsés, nincs EPG, nem írja milyen csatornára kapcsoltam, nem digitális adást fog? Olyan mint az analóg adás mikor nem tökéletes a vétel.

Chromecast-en, DVD-n szép kép jön, nem hibás a kijelző, akkor mi a baj? Kábeles DIGI-ről van szó. Mit csináljak vele, hogy normális kép legyen?

Kell hozzá box?

2021. nov. 8. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#8 Épp egy ilyet nézek. Tudom, hogy kb. 15 éves technológia, de nem olyan pixeles a kép, nekem fel sem tűnik.
2021. nov. 8. 20:21
 12/21 A kérdező kommentje:

Olyan gomb van hogy ATV/DTV gondolom ezzel váltok analóg és digitális között?

Előbbinél vannak ezek a szemcsés adók, ha váltok DTV-re akkor kék háttér és "nincs jel" felirat.

A bemenetek kiválasztására van másik gomb, azt nem piszkáltam.

2021. nov. 8. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez valóban annak tűnik, bocs. Ilyennel még nem találkoztam. Ezt a nincs jel dolgot akkor szokták kiírni, amikor nincs bedugva egy kábel. Passz.
2021. nov. 8. 20:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Közben nyomtam neki egy automatikus hangolást és kiírta a drága, hogy 0 digitális adást talált.
2021. nov. 8. 20:28
 15/21 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, néha be kell írni egy pár adatot kézzel, ha nem megy automatikusan. A Digi oldalán valahol fent vannak.
2021. nov. 8. 20:31
 16/21 anonim ***** válasza:

melyik szolgáltató?

Nézd meg a szolgáltatónál hogyan kell beállítani.

Nálam pl tarr kft-nél nem talált semmit. Be kellett manuálisan állítani a tv menüjében a frekcenciát meg mittoménmég mit és úgy találta meg a dolgokat.

2021. nov. 8. 20:32
 17/21 A kérdező kommentje:

DIGI, köszi a tippet, megnézem!

Annyi, hogy közben a hangolásnál lehet állítani, hogy csak digitális adást keressen, talált 69-et, boldogság gondoltam én, de a hangolás befejeztével továbbra sincs jel ha DTV-re kapcsolok 🤣

2021. nov. 8. 20:41
 18/21 anonim ***** válasza:
olyanokat talált amire nem fizettél elő, ezért nem látod
2021. nov. 8. 22:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Megoldódott, a 16-os válaszolónak köszi, ez volt a gond, már 160 csatorna van és jó a kép!
2021. nov. 9. 16:41
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincs mit (15).
2021. nov. 9. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!