100 CM képátló feletti televízióknál melyik a stabilabb amelyiknek középen van egy talpa vagy amelyiknek két szélen van két-két kis lába?
Tehát az ilyen csirkerlábú a stabilabb nehezebben borulós:
Vagy ez a talpas kivitel?
Ti melyikben biztok/bíznátok jobban?
Megmondom őszintén én a talpastól eléggé tartok. Legalább 124-126 centiset szeretnék venni. De volt egy 19 colos monitorom az talpas volt, kerek kb 25-30 centi átmérős talpal de még azzal is könnyen borult ha meglöktem az asztalt.
Ez rengeteg dologtól függ. Súlypont, hová vannak rögzítve a lábak, mennyire lógnak túl és milyen irányba...
A legjobb az, ha VESA szabvánnyal lehet rögzíteni, mert akkor lehet hozzá venni stabilabb talpat.
#3 nekem TV állványon állt de felette könyves polcok falba fúrva.
Majd egyik éjjel iszonyat csattanásra ébredtünk.
Egyik csavar megadta magát, a sok tudás meg nehéz. Maradék csavar meg nem bírta a kiképzést. 6 -s csavar lehet gyenge volt, azóta földön álló polcok vannak falhoz rögzítve :D Leszakadtak a könyves polcok. Rá minden a TV re. Ilyen könnyű lekszikonok a polc is odavert a TV nek. Nagy mák volt mert egy kis karcon kívül semmi baja nem lett a TV nek :D Pedig azt hittem másnap hogy TV keresgélés lesz a neten.
Gondoltam megosztom mint tanulópénz :D Másnak ilyen ne legyen...
(Tegyük hozzá hogy nálunk lévő könyvek mennyisége könnyedén felveszi a versenyt egy kisebb falusi könyvtárral. Mondjuk a Hifi meghálálja, jó az akusztika :D )
#5 Nekem 108 -as van két oldalt csirkelábakon. Nem nehéz a TV. Szekrény stabil legyen azt annyi. Egyszerűbb átpakolni egy másik falra mint kilyuggatni a falakat. Bár szívem szerint én is konzolosítanám meg kábelmentesíteném :)
4 -es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!